Bu çalışma için vatandaşlar endişeli

Kartepe Sabancı Caddesinde yapılan kanal çalışması nedeniyle bazı vatandaşlar endişelerini gazetemize ulaştırdı

Gazetemize ulaşan okurlar endişelerini paylaşarak yetkililerin bir cevap vermesini gerekiyorsa önlem alması gerektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Kartepe Sabancı caddesinde dere yatağında kanal çalışması var. Fakat yaz dönemi yerine çalışma kış döneminde yapıldığı için yapılan işler sağlıklı olmuyor.

1-) Bu kanalda işçiler toprak çökmesi riski altında  çalışıyor

2-) Demir donatı tamamen su içinde kaldı.  Daha sonra su çekildi fakat demir donatı üzerinde çamur kaldı.  Buraya atılan beton ne kadar demire yapışır?

3-) Eski kanal 5-6 metre genişlikte idi fakat geçen  yıl Gülümser  sokakta çalışma  sebebi ile dere 1 metrelik geçici  oluşturulan  kanaldan akıtıldı.  Madem 6 metrelik kanal yetmiyor kış boyunda 1 metrelik kanaldan tüm  dere suyunu gecirmek taşkın  riski olusturmuyor mu?

4-) Kış gelmesine rağmen  bitirilemeyen sabancı caddesindeki çalışma  ne zaman bitirilecek ve  trafige açılacak ?

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
özgür 07 Aralık 2023 18:50

hızlı tren duracak dedin, adapazarı treni bile durmuyor. Raylı sistem projesi dedin geçen dönem daha temeli atılmadı. Pancar deposu resim sergisi olacak dedin yıkıldı haberin yok. Dere kirli, haftalarca simsiyah aktı "haberim yok dedin". Zaten dürüst biri sağanca gölüne deniz kumu döktüğünde istifa ederi. Ki önce bunu övünerek gazetelerde haber yaptırdın, sonra çocuklar dökmüş gibi açıklama yapmışsın. Sorumlu sensin arkadaşım sen...Meslek icabı öngörün gelişmemiş olabilir ama içme suyu kaynağına kartepe belediyesi deniz kumu döktü. Çevre suçu..bunu başka parti yapsa yapanlar yargılanırdı.

Bakmadan Geçme