Bu tiyatroda 'Her şey Bedava!'

Yasemin Yalçın Tiyatrosu yeni oyunu 'Her şey Bedava' 26 Aralık'ta Kocaeli'de perdelerini açıyor.

Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nun yeni oyunu olan “Her şey Bedava” Kocaeli'de tiyatroseverlerle buluşuyor. 26 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Kocaeli Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yeni oyunuyla perdelerini açacak olan Yasemin Yalçın Tiyatrosu, Kocaeli Halkı'nı kahkalara boğacak. 

"Her Şey Bedava " tiyatro oyununun yönetmenliğini  usta oyuncu İlyas İlbey'in yaptığı tiyatro oyununun oyuncu kadrosunda  Yasemin Yalçın , İlyas İlbey ,Cenk  Tunalı , Sertaç Akkaya ve Eylül İlbey oynuyor.

TİYATRONUN KONUSU

Oyun, İtalya varloşlarında yaşam ve sınıf mücadelesi veren işcilerin karşılaştıkları güçlükleri anlatıyor. İki İşci ailesinin gündelik yaşamlarının dışında gelişen olaylar karşısında,birbirlerine ve sisteme karşı verdikleri mücadelenin komedisi...

Sürekli yükselen hayat pahalılığı karşısında varoşlarda yaşayan çocuklar, yaşlılar, kadınlar, işciler, fiyatları zamlanmasına karşı hep birlikte eski fiyatlar üzerinden alışveriş yapmaya karar veriyorlar ve "Ödenmeyecek! Ödemiyoruz! Her şey bedava" diyerek süpermarketteki yiyeceklere el koyuyorlar.

Polis tarafından kuşatılan bir mahalle, kovalayan polisler, kaçan insanlar, aranan evler, saklanmaya çalışılan yiyecekler. Sistemi eleştiren fakat aynı zamanda sistemin kurallarını savunan bir koca karşısında, kalkıştığı eylemi savunabilmek için türlü oyunlara girişen bir kadın ve soluksuz bir kovalamaca...

Bakmadan Geçme