Buket'in hayalini gerçekleştirecekler

İYİ Parti Derince Kadın Kolları Kocaeli Spastik Engelliler Derneğine yaptığı ziyaret sırasında tanıştığı Buket'in gelinlik hayalini gerçekleştiriyor.

İYİ Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Sevinç Akdemir başkanlığında bir heyet Kocaeli Spastik Engelliler derneğine bir ziyarette bulunmuştu. Düzenlenen ziyarette Buket isimli bir genç kızın en büyük hayalinin gelinlik giymek olduğunun öğrenilmesi üzerine İYİ Parti Derince ilçe teşkilatı harekete geçti. İlçe teşkilatında yapılan istişareler sonucu Buket için temsili bir düğün organize etme kararı alındı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İYİ Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Sevinç Akdemir “Güzel kızımızın ve onu sevgiyle, sabırla, bin bir emekle büyüterek bugünlere getiren babaannesinin en büyük hayali Buketin gelinlik giymesiydi. Bizde bunu öğrenir öğrenmez İYİ Parti Derince Teşkilatı olarak harekete geçtik. İlçe Başkanımız Sayın Selman Gürpınar’ın büyük desteği ile hazırladığımız bu organizasyonda güzel kızımız Buketin mutluluğuna ortak olmak isteyen tüm halkımızı düğünümüze bekliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Buket için düzenlenecek olan temsili düğün 9 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Bakmadan Geçme