Burak Süleyman 1 milyona Göztepe'de!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Kocaelispor'dan golcü oyuncu Burak Süleyman'ı kadrosuna kattı. Sarı kızmızılılar Burak Süleyman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kocaelispor’un efsane ismi Burak Süleyman takımdan ayrılacağı haberini sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu.  Süleyman’ın ter dökeceği yeni takım ise belli oldu.

1 MİLYON LİRAYA GÖZTEPE’DE!
İzmir ekibinden yapılan açıklamada, Burak Süleyman'la 2 yıllık sözleşme imzalandığı, İzmir'e gelen oyuncunun Gürsel Aksel Stadı'nı gezdiği belirtildi.Transferi resmileştirdiklerini sosyal medya hesaplarından duyuran Göztepe Spor Kulübü açıklamasında; “Burak Süleyman ile 2 yıllık sözleşme imzaladık” ifadelerini kullandı.

Göztepe, Burak Süleyman için Kocaelispor'a herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Burak Süleyman, Kocaelispor ile yolları ayırdıktan kısa bir süre sonra alacaklarına karşılık bonservisini de almıştı.

Bu arada Burak Süleyman'ın Göztepe'den alacağı ücret açıklanmadı. Edinilen iddialara göre Burak Süleyman'ın Göztepe'den yaklaşık 1 milyon lira alacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme