Büyükgöz yine kayıp

Gebze'de İSU'ya ait içme suyunun ana isale hattının patlamanın yaşandığı mahalledeki mahalle sakinleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün neden olay yerine gelemediğini merak ettiklerini belirttiler.

İSU’ya ait 1200 mm çapındaki içmesuyu ana isale hattının geçtiği Gebze İnönü Mahallesi Şehit Hamdi Pekçalışkan Caddesi’nde patlama meydana geldiği için su kesintisinin yaşandığı öğrenildi. Yaşanan patlamadan dolayı Gebze ve Çayırova’da birçok mahalleye akşam saatlerine kadar su verilmeyecek. Hatta meydana gelen patlamadan dolayı da birçok ev ve işyerini su basarken caddede çökme meydana gelirken caddedeki kaldırımların taşların bile yerinden söküldüğü görüldü. Yaşanan olayın ardından olayın meydana geldiği mahallede yaşayan vatandaşlar Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün neden mahalleye gelerek kendilerine bir geçmiş olsun diyemediğini merak ettiklerini ifade ettiler.

BÜYÜKGÖZ ORTADA YOK

Bilindiği gibi Gebze Kirazpınar Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta bir binaya yıldırım düşmüş ve yangın çıkmıştı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise yaşanan bu olaydan günler sonra olayın çıktığı yere giderek vatandaşlarla görüşmüştü. Yine geçtiğimiz hafta sonu yağan aşırı selden dolayı Gebze’de birçok sokak ve cadde sular altında kalmıştı. Aşırı selden dolayı birçok ev ve işyerini su basarken Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yine ortalarda gözükmemişti. Son olarak bu sabah Gebze İnönü Mahallesi Şehit Hamdi Pekçalışkan Caddesi’nde yaşanan olayın ardından da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yine gözükmemesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Bakmadan Geçme