Çağlayan'ın ilk durağı Kandıra

Geçtiğimiz Temmuz ayında göreve gelen AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, yaklaşık bir ay önce yeni yönetimini ve icra kurulunu duyurmuştu. Yönetimini açıkladıktan hemen sonra faaliyetlerine başlayan Çağlayan, ilçe ziyaretleri kapsamında ilk turuna Kandıra'da başladı.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, geçtiğimiz ekim ayında yönetim ve yürütme kurulunu açıklamıştı. AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı'nda, ilçe gençlik kolları ile bir araya gelen Çağlayan, ardından Kandıra'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

"HAYIRLI OLSUN"
AK Gençlerin ilk durağı AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez oldu. Ölmez'e çalışmalarında başarılar dileyen Çağlayan, çiçek takdimi ve teşkilat sohbetlerinin ardından soluğu Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'ın yanında aldı. Yeni hizmete giren belediye binasını ziyaret eden Çağlayan, "Ev sahipliğiniz ve hoş sohbetiniz için teşekkür ederim. Yeni belediye binamız Kandıra'mıza hayırlı olsun" temennilerinde bulundu.

"HER ZAMAN BİRİZ, BERABERİZ"
İl Yönetiminin ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun'un da eşlik ettiği başkan Çağlayan: "Bu ziyaretimiz kapsamında, genç esnafımızla sohbet etme imkanımız oldu. Bazı beklentiler ve temenniler var. Tamamıyla ilgileneceğiz. Genç esnafımızla her zaman biriz, beraberiz. Tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyoruz" dedi.

"KANDIRA GENÇLİĞİ HAZIR"
Ziyaretlerin devamında, kuruluşundan bugüne dek Kandıra Gençlik Kolları'nda Başkanlık görevinde bulunan tüm partililerle bir araya gelen Çağlayan, seçim öncesi "İlk günkü aşkla, heyecanla ve enerjisiyle Kandıra gençliği hazır" mesajı verdi. 
Son olarak 2023 seçimleri öncesi ilk defa oy kullanacak olan Ahmet Öztürk ve Burak Akkuş'un doğum gününü kutlayan Çağlayan, "İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a diyen gençlerimizin doğum gününü kutladık. 2023 seçimine dek, Kocaeli'mizde kalbine dokunmadık, kapısını çalmadığımız genç bırakmadan var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Bakmadan Geçme