Çağlayan sahayı boş bırakmıyor

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan her fırsatta ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyaretine ilk olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı'nda, ilçe gençlik kolları yönetimi ile bir araya gelerek başlayan Çağlayan, ardından Körfez’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Gençlerin ilk durağı AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna oldu. Tuna’ya çalışmalarında başarılar dileyen Çağlayan, çiçek takdimi ve teşkilat sohbetlerinin ardından soluğu Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yanında aldı. 

"KÖRFEZ GENÇLİĞİ HAZIR"
Ziyaretlerin devamında, kuruluşundan bugüne dek Körfez Gençlik Kolları'nda Başkanlık görevinde bulunan tüm başkanlarla bir araya gelen Çağlayan, seçim öncesi "İlk günkü aşkla, heyecanla ve enerjisiyle Körfez gençliği hazır" mesajı verdi. 

Ziyaretlerinde son olarak Körfez Gençlik Kolları ile buluşan Çağlayan, “Her fırsatta ilçelerimizi dolaşıyoruz. Partililerimiz ve vatandaşlarımızla buluşmalar gerçekleştiriyoruz. İmkân nispetinde evlerinin kapılarını çalıyor doğum günleri kutluyoruz, vefanın varlığını ayakta tutmak için gönüller alıyor, muhabbetimizi tazeliyoruz. Milletimizle omuz omuza geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyerek bu ülkeye hizmet etmek için çalışacağız. Bizler her zaman hedeflerimize odaklandık. Her ne suretle olursa olsun başarılı olmak, ülkemizi hedeflerine taşımak durumundayız. Umutluyuz ve heyecanlıyız. Milletimize güveniyoruz. Bizler de büyük gayret içindeyiz. Ve herkes görmelidir ki Kocaeli Gençliği hazır. 2023 için durmak yok yola devam" dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme