Çakar'dan Tutuş'a: 'Kendince şov yaptı'

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş'un yaptığı açıklamalara, 'Asılsız iddialar peşinde kendince şov yapmıştır' dedi.

İzmit Belediye Meclisi toplantısında denetim raporlarına ilişkin İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yeğenlerine doğrudan iş verilmesini gündeme getiren AK Parti grubunun yaptığı açıklamalara, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar'dan yanıt gecikmedi.

BASAMAK ATLADI!

AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’a yüklenen Hakan Çakar, “Yalan ve iftirada basamak atlamıştır” diyen Çakar açıklamasında şunları belirtti, “AKP’den milletvekilliği adaylığı için sıra kapabilmek adına her türlü iftirayı atabileceğini, her türlü yalanı söyleyebileceğini, tüm şovlarını sergileyebileceğini ispatlayan bu kişi; ‘Belediyemizin kayıtlı evraklarını alabilmek için, bizlere bin dereden su getirten, adeta samanlıkta iğne aratan idarenin bu teşekkürü hak ettiğini düşünmüyorum’ gibi hasmane tutumlar sergilemiş, belli ki büyüklerinin gözüne girmek için yalan ve iftirada basamak atlamıştır.

“CHP TERTEMİZDİR”
“Ben şöyle temizim, böyle dürüstüm, fakirin-fukaranın, devlet malının delikli kuruşuna el sürmedim” dediği için İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’i suçlayan bu kişiye; Evet, haddini bilmen üzere hatırlatıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi tertemizdir, haram ile helali birbirinden ayırır, kul hakkına girmeden görevini yapar. Sizin döneminizdeki ayrımcılık ve kayırmacılıktan uzak, sadece halk için çalışır. İktidar dönemimizde de bu böyle olacak. Biz, burs zengini Kavakçı’lar, pudra şekerli AKP Büro memuru Kürşat Ayvatoğlu’lar, FETÖ tezgâhından geçmiş zenginler, kendi bakanlığına dezenfektan satan Ticaret Bakanları, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu gibi kasasında servet yakalanan Mali Hizmet Müdürleri yaratmayacağız. Hatta Belediye Başkan Yardımcısı olarak öz damadımızı işe almayacağız. Mesela İlçe Başkanı olarak, Belediye veya iştiraklerine iş yapmayacağız.

“HER TÜRLÜ YALAN VE İFTİRANIN DA PEŞİNDEN SÜRÜKLENEBİLİRSİNİZ”
Mecliste araç satın alma onayını bir sene oyalayarak sadece ‘Cumhuriyet Halk Partisi, İzmit Belediyesi’ni yönetmekte başarısız olsun’ düşüncesinin arkasına takılan sizler, elbette her türlü yalan ve iftiranın da peşinden sürüklenebilirsiniz. Sizler, bu söylemleriniz ile ne AKP'li belediyelerde yaşanan yolsuzlukları, ne halkın en büyük gündemi olan yoksullaşmayı unutturabilirsiniz, ne de en büyük korkunuz olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünü lekeleyebilirsiniz.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme