Canınız sağolsun çocuklar! 2-0

Yeşil siyahlı ekibimizin galibiyet serisi bugün oynadığı Turgutluspor deplasmanıyla son buldu. Turgutluspor 53. ve 60. dakikalarda bulduğu goller ile maçın kazanan tarafı oldu.

10 Haftadır bileği bükülmeyen Kocaelispor, en yakın takipçisi Turgutluspor’a deplasmanda biri penaltıdan olmak üzere 2-0 mağlup oldu.

Ligde rakiplerini dize getirerek şampiyonluk yarışını sürdüren Kocaelispor en yakın takipçilerinden Turgutluspor ile deplasmanda karşılaştı. Yeşil siyahlı taraftarlar 7 Eylül Stadı’nda oynanan maçta Kocaelispor’a büyük destek verdi. İstanbul bölgesi hakemi Mehmet Türkmen’in yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda denk bir mücadele sergiledi. Kocaelispor Burak Süleyman, Ali Han ve Yakup ile ilk yarıda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremezken ev sahibi ekip kaleci Ercüment başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi. İki takımın gol çabaları sonuç vermeyince ilk 45 dakika golsüz 0-0 beraberlikle tamamlandı.

11 GELMEDİ, SERİ BOZULDU

Maçın ikinci yarısına iki takımda hızlı ve atak başladı. Ev sahibi ekip 53. dakikada Necmi’nin attığı golle 1-0 öne geçti.  Kocaelispor’da Talha’nın yerine oyuna giren Gökdeniz Bayrakdar 60. dakikada kaleci Fatih’i geçemezken önemli bir gol fırsatını kaçırdı. Maçın 68. Turgutluspor’un kazandığı penaltıyı Abdülkadir gole çevirince ev sahibi ekip 2-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca yeşil siyahlı temsilcimiz haftayı puansız geçirdi.

HAFTAYA BELEDİYE DERİNCESPOR

Puan kaybetse de ikinci sıradaki Turgutluspor ile arasında 11 puan olan Kocaelispor, önümüzdeki hafta kendi sahasında Belediye Derincespor ile karşılaşacak.

Bakmadan Geçme