Cargill direnişçilerine Haluk Levent sürprizi...

AHBAP Genel Başkanı sanatçı Haluk Levent, dün gece Gebze'de konaklayan Cargill direnişçilerini iki tepsi baklavayla ziyaret etti…

AHBAP (Anadolu Halk ve Barış Platformu) adını verdiği platformu bir süre önce dernekleştiren ve halen derneğin genel başkanlığını sürdüren Haluk Levent’ten Bursa Orhangazi’den İstanbul Ataşehir’e yürüyen Cargill direnişçilerine destek geldi. Sevilen sanatçı dün gece 23.00 sularında Gebze’de 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda açık havada konaklayan işçileri iki tepsi baklava ile ziyaret etti. Levent kısa bir süre önce de Gebze OSB’deki Flormar direnişçilerini ziyaret etmiş, genel başkanlığını yaptığı AHBAP direnişteki işçilerin öğrencilikleri süren 44 çocuğunun her birine 300’er TL maddi destekte bulunmuştu. Sevilen sanatçı Cargill direnişçilerini ziyaretini twitter hesabından manidar ifadelerle paylaştı:

“153 gündür süren ve 4 gündür Orhangazi'den İstanbul'a yürüyen Cargill işçileri çay içmeye davet ettiler.. Boş gelmedim baklava ikram ettim.. Eyy hükümet! Eyy muhalefet! Lütfen bi gelin şu işçileri dinleyin.. Ben anca şarkı söylerim ama siz çözersiniz durumu..”

Bakmadan Geçme