Çaylak Komedyen Hasan Can Kaya'ya tepkiler dinmiyor!

Aslen Malalatyalı olan ve her programında Malatya ile ilgili güzel espiriler yapan küfürcü çaylak komedyen Hasan Can Kaya, Exxen Tv.'de yaptığı programında İzmit ile ilgili saçma sapan espirileri büyük tepkilere neden olmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu internet platformu Exxen Tv.'nin yeni komedyencisi küfürcü Hasan Can Kaya'nın yaptığı programında İzmit ile ilgili yaptığı espirileri büyük tepki çekmeye devam ediyor.

Bütün illeri aşağılıyor bir il hariç!

Aslen Malalatyalı olan ve her programında Malatya ile ilgili güzel espiriler yapan küfürcü çaylak komedyen Hasan Can Kaya, diğer kentlere karşı aşağılayıcı espirileri ile Türkiye'nin dört bir yanından tepki çekmeye devam ediyor.

Memleketi Malatya'yı Türkiye'nin Paris'i ilan etti!

Doğup büyüdüğü memleketi olan Malatya'ya her programında övgüler yağdıran Çaylak Komedyen, Malatya'yı Türkiye'nin Paris'i olarak tanıtırken diğer kentlere karşı aşağılayıcı ifadeler kullanması büyük tepkilere neden oluyor.

İzmit'i yaşanmayacak kent ilan etti!

Çaylak komedyen Kaya'nın son programında gurbetçi bir vatandaşımıza, “Nereden geliyorsun?” diye sorduğunda, gurbetçi vatandaşın “İzmit” cevabı karşısında İzmit ile ilgili aşağılayıcı espiriler yapan çaylak komedyen “Neden İzmit? İstanbul'a, İzmir'e, Malatya'ya gidebilirdiniz ama Neden İzmit?, Gözünüzü kapatıp haritada bir yer mi belirlediniz? Eşiniz İzmit'e gitti mi daha önce?” dedi.

Çaylak Komedyen komiklik yapıyor!

İzmit ile ilgili yaptığı aşağılayıcı espirileri ile büyük tepki çeken Çaylak Komedyen memleketi olan Malatya'yı Türkiye'nin Paris'i ilan ederken Çaylak Komedyenin bu anlayışı tam anlamıyla komiklik olarak adlandırıldı.

Gelen yoğun tepkiler üzerine Malatyalı çaylak komedyenin bundan sonraki espirilerinde memleketi olan Malatya ile ilgili espirilerden uzak durması bekleniyor.

Çaylak Komedyen Hasan Can Kaya'ya tepkiler dinmiyor!
Çaylak Komedyen Hasan Can Kaya'ya tepkiler dinmiyor!

Bakmadan Geçme