CHP Darıca'da SKM'nin başına yönetimden aday var

CHP Gebze'nin ardından Darıca'da da belediye meclis üyelerini atamayla belirleyecek. Henüz açıklanmayan SKM başkanlığında ise ilçe yönetiminden Kadir Işık'ın ismi geçiyor

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün bugün Bayramoğlu Resort Otel’de düzenlediği basın toplantısında önemli gündem maddelerinden biri de belediye meclis üyesi adaylarının belirlenme yöntemi ile hala açıklanmayan SKM başkanı oldu. Törk meclis üyesi adaylarının atamayla belirleneceğini kaydetti. SKM Başkanlığı’nda ise ilçe yönetiminden Kadir Işık’ın ismi geçiyor.

SKM’ye Seçim Strateji Kurulu destek olacak

Darıca’da belediye meclis üyesi adaylarının atamayla belirleneceğini kaydeden Yakup Törk, “CHP bu dönem hiçbir tereddüt olmadan şahsımda tek aday adayı ve aday çıkarttı. Tüm eski ilçe başkanlarımız ve eski ilçe başkan adaylarımızla bir araya geldik. Onlardan bir strateji kurulu oluşturarak Seçim Koordine Merkezi’ne destek alacağız” dedi.

Alışılmışın dışında bir tercih

Şahsında tam bir birlikteliğin sağlandığını anlatan Yakup Törk soru üzerine SKM Başkanı’nın henüz belli olmadığını söyledi ve parti içi meselelerin sorulmasından rahatsız olduğunu ima etti. Öte yandan bu konuda bir süre önce gerçekleşen bir toplantıda ilçe yönetim kurulu üyesi Kadir Işık’ın isminin öne çıktığı öğrenildi. Şayet Kadir Işık ismi üzerinde uzlaşılırsa CHP Darıca İlçe Örgütü’ne alışagelmişin dışında bir tercihle bir ilçe yöneticisi, SKM başkanlığı görevini üstlenmiş olacak.

Bakmadan Geçme