Çiler: Yetkiyi millet için kullanacağız

'14 Mayıs'a kadar gece, gündüz demeden 7/24 çalışacağız' diyen Çiler, 'Mesele parti meselesi değil, ülke meselesi. İşte bunun için durmadan, yorulmadan çalışacağız, insanlarımıza anlatacağız' dedi

CHP Milletvekili Adayı Nail Çiler, Dilovası’nın Çerkeşli, Demirciler, Köseler ve Tepecik köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çiler, “Değişimi kalbi, gönlü güzel hemşehrilerimizle birlikte yapacağız. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi; size söz, Kocaeli’ye bahar gelecek” ifadelerini kullandı.

 

“YETKİYİ MİLLET İÇİN KULLANACAĞIZ”

“Halkın gerçek temsilcileri geliyor” diyen Çiler, “Biz seçim sonrasında milleti unutanlardan, onlara sırt çevirenlerden olmayacağız. Milletin verdiği yetkiyi, milletimiz için kullanacağız. Hep birlikte var olacağız. Hep birlikte olmak için de değişim şart. Bunu da sizlerle birlikte başaracağız. Mesele parti meselesi değil, ülke meselesi. Değişim siz vatandaşlarımızın elinde” dedi.

"

“YENİ BAHARLARA AÇILACAK”

“Gelin bu değişimi hep birlikte gerçekleştirelim” diyen Çiler, “14 Mayıs’ta sandıklar yeni baharlara açılacak, Kocaeli’ye bahar gelecek” dedi. Gittiği her yerde oldukça sıcak karşılanan Nail Çiler, vatandaşlarla samimi diyaloglar kurdu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme