Çocuklara hediye ne alınabilir? Birbirinden özel fikirler…

En gülmek istemediğiniz anlarda bile, size gülümseyen bir çocuğa karşılık vermemek neredeyse imkansızdır. Saf yürekleri, merhametli kalpleri, yaratıcı zekalarıyla biz yetişkinleri kendilerine hayran bırakırlar. Üstelik onları memnun etmek düşündüğümüzden çok daha kolay. Biz ne kadar, düşünen tarafın kendimiz olduğunu sansak bile çocuklarımız da bizim iyiliğimizi ve mutluluğumuzu büyük ölçüde önemserler. Eğer çocuğunuzla aranızdaki köprü sağlamsa ve kendinizi yeterli derecede ifade edebilen bir ebeveynseniz onu mutlu etmek için yaptığınız her şey sonuca ulaşacaktır. Özellikle küçük yaşlardaki çocuklara hediye alırken genellikle oyuncaklar tercih edilir ya da son yıllarda oldukça yaygınlaşan tabletler. Onun sağlıklı gelişimi ve yeterli öğrenimini sağlamanın, yeteri kadar eğlenebilmesini sağlamanın oyuncak ya da yeni giysiler dışında yolları var yani hediye türleri. Hatta bu yeni sürpriz yöntemleri, onlar için çok daha anlamlı ve faydalı olacak! En eğlenceli eğitimler, hem zihin hem de vücut gelişimine fayda sağlayacak aktivite ve sporlar, kendi keşiflerini yapacağı geziler gibi onlar için birbirinden mükemmel deneyimler bodo.com’da.

ÇOCUKLARA HEDİYE ÖNERİLERİ
Çocuğunuza yeteri kadar vakit ayıramadığınızda, ona hangi oyuncağı alırsanız alın sizinle geçireceği vakitten daha değerli olmayacaktır. Belki de çok umurunda bile olmaz. İçlerinde ki tükenmeyen muhteşem enerjiyi, bodo’nun çocuklara özel deneyimleriyle değerlendirmelerini sağlayın. Doğum günü, 23 Nisan Çocuk Bayramı, karne günü, Yılbaşı ve bayram zamanlarında ona vereceğiniz hediyeler, çocukluk hatıralarında yer edinecek en güzel en unutulmaz anlar olsun! ‘’Tekno’’ kısmında, teknolojiye ilgi duyan yavrularınıza, henüz keşfetmedikleri ancak kesinlikle hayran kalacakları bir çok sürpriz bulabilirsiniz. Sanal gerçeklikte gerçekleşen oyunlar, etkinlikler ve keşifler oldukça ilgisini çekecek ve sizin yanınızda gerçekleştirdiğinden çok daha memnun edecektir. ‘’Sanat’’ ilgi duysun ya da duymasın, en azından deneyip neler olduğunu görmesini sağlayacak belki de geleceğini belirleyecek eşsiz deneyim hediyeleriyle dolu kategorilerden birisi. Sorumluluk almayı, kendi görevleriyle baş edebilmeyi erken yaşta ancak çok eğlenceli bir şekilde ‘’Yemek Workshop’ları’’ deneyimleri ile öğrenebilir. Bu deneyimler, kendi yeteneklerini keşfetmesine de oldukça faydalı olacak.

ÇOCUKLARA HEDİYE FİKİRLERİ
Onlar geleceğimizin parlak umutları ve en güzel mutlulukları yaşamayı hak ediyorlar! Özel günlerde sunacağınız bu deneyim hediyeleriyle hem kendilerini hem de dünyayı keşfetmelerine olanak sunun https://bodo.com/tr/hediyeler/cocuklara/.

Doğa ve hayvanları yakından incelesin, ‘’Çocuk için Pony Binicilik Dersi’’. Sanatın eğlenceli yönlerini keşfetsin, ‘’Heykel Atölyesi’’. Soluksuz bir uçuş macerasının baş kahramanı olsun, ‘’Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. En sevdiği oyunları, heyecan verici bir ortamda onunla birlikte oynayın ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’’. Bu parkta eğlenmek için herhangi bir oyuncağa ihtiyacı olmayacak ‘’Çocuk için Trambolin Parkı’’. Kendi lezzetlerini yaratsın, ‘’Pizza Yapım Dersi’’. bodo ile keşfetmek, her zaman büyük zevk!
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme