Derince'de okul müdürü görevinden alındı!

Derince Hikmet Uluğbay Ortaokulu Müdürü Oktay Aygün, Derince İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Dulkadiroğlu'na makamında saldırıp yumruk attığı iddiasıyla görevinden uzaklaştırıldı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürüne Makamında Saldırdı

İddialara göre olay şöyle gelişti: Okul Müdürü Oktay Aygün, okulun kantin işletmecisiyle birlikte Derince İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Dulkadiroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında okul müdürü Aygün, başka bir okuldan kendi okullarına bir öğrencinin alınması için şube müdürü Dulkadiroğlu’ndan destek istedi. Şube Müdürü bunun mümkün olmadığını söyledi. Şube müdürünün bu sözüne karşılık okul müdürü Oktay Aygün, “Neden mümkün değil. O zaman siz yapmıyorsanız benim arkam kuvvetli. Tanıdığım etkili siyasetçiler var. Onlara söyler sizde yaparsınız” dedi.

Okul müdürü Aygün’ün bu sözlerine tepki gösteren şube müdürü, “Git istediğin yere söyle” diye yanıt verdi. Bu sırada yerinden kalkan okul müdürü Oktay Aygün, şube müdürünün üzerine yürüdü, yumruk attı.

Görevinden alındı

O sırada makamda okul müdürü Aygün ile birlikte giden kantin işletmecisi araya girerek kavgayı önledi. Kavgayı duyan milli eğitim müdürlüğündeki diğer görevliler gelerek okul müdürünü binadan çıkarttı. Olayın ardından şube müdürü, okul müdürü hakkında şikâyetçi oldu. Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyu Derince Kaymakamlığı’na bildirdi. Geçen hafta Çarşamba günü yaşanan bu olayın ardından yapılan soruşturma sonrasında Derince Hikmet Uluğbay Ortaokulu Müdürü Oktay Aygün görevinden uzaklaştırıldı.

Bakmadan Geçme