'Dijital Şiddeti Fark Et' dediler

Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğümüzün  ev sahipliğinde “ 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında “Dijital Şiddeti Fark Et  “başlıklı panel programı düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, “Bu toplumun yarısını kadınlar oluşturuyor ama bu topluma gelen her bireyi bir kadın dünyaya getiriyor bu bilinçle yaşamamız gerektiğini ve kadına yönelik her türlü şiddetin tüm dünyada son bulmasını temenni ediyor programda emeği geçen tüm katılımcılara tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

İl Müdürlüğü Kadın Hizmetleri biriminde görevli Sosyolog Elin  Şehnaz Uysal operatörlüğünde gerçekleşen panel oturumunda Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim görevlisi İrem Dicle Aytaç ,Kocaeli Barosu Kadın Merkezi Avukat Ezgi Çalışkan Siber Suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Burak Çakıroğlu ve Kocaeli Özel Aile  Merkezi Aile Danışmanı /Klinik Psikolog Zeynep Usanmaz sunum yaptı.

Programda ayrıca İlimiz genelinde resmi özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik olarak düzenlenen “dijital şiddeti fark et “konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Resim dalında birinci Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Özdil, ikinci Çayırova Anadolu Lisesi öğrencisi Beyzanur Polat, üçüncü ise Başiskele Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Derya Sekmen oldu öğrencilere ödüllerini vali yardımcısı Salih Bıçak takdim etti.

Kompozisyon dalında ise birinci mimarsinan Anadolu lisesi öğrencisi sıla yapacağım ikinci Oruçreis Anadolu Lisesi öğrencisi Derya Karacalıoğlu üçüncü necip Fazıl Anadolu lisesi öğrencisi Barış Alp Çelikbaş oldu. Öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen tarafından verildi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme