Dilovası Devlet Hastanesi'ne 18 Yataklı İlave Servis

Dilovası Devlet Hastanesi'nde 18 yataklı ilave servis,  bugün hastane içerisinde düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Yeni açılan servisle birlikte hastane yatak sayısı 50'ye yükselmiş oldu.

Açılış programına Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Polat, Hastane Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, sağlık idarecileri, katkı sunan fabrika yetkilileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kurdele kesiminde kısa bir konuşma gerçekleştiren Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz hastaneye kazandırılan ilave servis odalarının hayırlı olması temennisinde bulundu ve  emeği geçenlere teşekkür etti. Yavuz,  katkı sunan fabrika direktörü Mustafa Türker’e  ise desteklerinden dolayı  plaket takdiminde bulundu.

Açılış ve kurdele kesiminin ardından Vali Yavuz ve beraberindeki heyet servis odalarını gezerek değerlendirmelerde bulundu. Program günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme