'Dilovası'nda yaşamak eziyet'

Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı'nın 2. Olağan İlçe Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Kongrede konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'Dİlovası'nda yaşamak eziyete benziyor' ifadelerini kullandı.

Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu , “Kocaeli’nin ayrı bir yeri var. Hem çalışma sistemi hem de temposu itibariyle hem de seçimlerden aldığı oy nedeniyle bir numaralı ilimiz.

Seçimlerde halkımızın tercihi gündeme geliyor. Ancak halkımızın doğru tercihte bulunması için doğru bilgilendirmesine ihtiyacı var. Türkiye son 17 yıldır sorunların üstesinden geliyor algısı gösteriyorlar. Ama artık deniz bitti. Bundan sonra algı operasyonları ile halkın sorunlarının çözülmediğini idrak ediyorlar. Dilovası’nda yanlış sanayi yapılaşması nedeniyle ciddi bir kirlilikle karşı karşıyalar. Burada yaşamak eziyete benziyor. Dilovası bir sanayi bölgesi. Burada iş imkânlarını olması güzel bir şey. Ama bulunduğunuz bölge plansız yapıldığı için siz nefes almakta zorluk çekiyorsunuz. Çünkü bu tesisler planlanırken doğru dürüst planlanmıyor.

Bu yatırımlar yapılırken çevre kirliliğine kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtmeliyiz. Hava, su, toprak ve ormanlar korunacak. Her yerde Kanal İstanbul konuşuluyor. İstanbul Kanalı yerine 4,5 milyon aç insan var. 4 milyonda işsizlik maaşı aldığı için iş bakmayan insan var. 9 milyon işsiz insan var. Şimdi de yerli araba çıktı. Yerli diyoruz dizaynı İtalyanlara yaptırıyoruz. Yerli otomobilden yanayız” dedi.

Bakmadan Geçme