Diyanet Birlik Sen'de gelenek sürüyor

Diyanet Birlik Sen Kocaeli Şubesi başlattığı geleneği sürdürmeye devam ediyor

Diyanet Birlik Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kur'an Kursu öğretici eğitimcilerle İzmit Öğretmenevi'nde kahvaltılı programda biraraya geldi. 

Etkinlikte konuşma yapan Şube Başkanı Numan Uysal, "Olmasını arzu ettiğimiz her platformda dile getirdiğimiz özlük haklarımızın iyileştirilmesi,güven duygusunun hakim olduğu daha huzurlu ve sistemli çalışma şartlarının benimsendiği, çalışan personelimizin memnuniyetinin esas alındığı yönetim anlayışının, bu anlayısın kurum personeline hissettirildiği,mutabık kalınan kurul idare kurulu kararlarının mutlaka icraata geçirileceği inancı personelde de oluşmasına gayret sarfediyoruz. Yetişkinlere ve aydınlık geleceğimizin teminatı evlatlarımıza verdiğiniz eğitim toplum tarafından da takdirle karşılanmaktadır. Bu vesileyle Siz Kıymetli Kur'an Kursu Öğreticilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sevincinizde kederinizde yanınızda olmaya büyük bir özveriyle devam edeceğiz. Hepinize sağlık afiyet huzur ve mutluluklar diliyorum" dedi.

 Kahvaltıya katılan Diyanet Birlik Sen Onursal Başkanı Emekli Dr.Öğretim Üyesi Ali Vasfi Kurt da Diyanet İşleri Başkanlığının önem ve çalışma metodları ile alâkalı bilgiler aktardı.

Kahvaltıda söz alan hocalar da; "İlkeli ve tutarlı duruşunuz, herzaman yanımızda olmanız ve gayretleriniz sebebiyle basta Numan Uysal  ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kahvaltıya Diyanet Birlik Sen Onursal Başkanı Emekli Dr Öğretim üyesi Ali Vasfi Kurt, Şube Başkanı Numan Uysal,  Yönetim kurulu üyeleri Bilal Akbaş, Mustafa Ayar, Mustafa Özkar, Altan Kartal ve Kur'an Kursu Öğreticisi Hocahanımlar katıldı.
Kahvalti sonrası Diyanet Birlik Sen Yönetimi tarafından  katılımcılara karanfil çiçeği ve kolonya hediye edildi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme