'Dualarımız sel olup, deprem ateşini söndürsün'

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Miraç Kandili sebebi ile bir mesaj yayınladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Miraç Kandili nedeni ile yayınladığı mesajda yüzyılın afeti ile yüz yüze olduğumuz bugünlerde bütün kalplerin, bütün uzanan ellerin deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızla beraber olduğunu belirtti.

10 ilimizi etkileyen depremde Türkiye’nin tek yürek olarak kutsal bir dayanışma içinde olduğunu ifade eden Başkan Büyükakın mesajına şu şekilde devam etti ” Bu gece Miraç Kandili aydınlığını fırsat bilerek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara şifa, ailelerimize sabır dualarını eksik etmeyelim. Dualarımızda dökülen yaşlar, sel olup depremle alev alan gönüllerin tekrardan yeşermesi için söndürmeye vesile olsun. “Müminler Ancak Kardeştirler” ayetindeki ulvi tavsiyeyi bir kez daha düşünerek birlik ve beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma, saygı ve sevgi duygularımızı daha da pekiştirelim.

Bugüne kadar nice badireleri eşi görülmemiş devlet-millet dayanışmasıyla geride bırakmış bir ülke olarak, inşallah deprem felaketinin yol açtığı yıkımın da üstesinden geleceğiz. Miraç kandilimiz mübarek olsun.”

 

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme