Dünya evine gövde gösterisiyle

CHP'li genç aşıklar Gamze – Deniz Kartal çiftinin düğün törenleri CHP'nin ama CHP içinde de gençlerin gövde gösterisine sahne oldu. İki genel başkan yardımcısı, bir il başkanı, dört ilçe başkanı ile gençler düğüne damga vurdu

Birbirleriyle parti etkinliklerinde tanışan, iki farklı ilin birbirine neredeyse komşu ilçelerinin birbirine âşık CHP’lileri görkemli bir düğünle dünya evine girdi. CHP İstanbul Pendik İlçe Örgütü üyelerinden Gamze Yıldırım ile CHP Gebze İlçe Örgütü üyesi, CHP Gençlik Kolları Kurultay Delegesi Deniz Kartal’ın düğünü öngörüldüğü gibi CHP’nin, CHP içinde de gençlik kolları ve gençlerin gövde gösterisine de dönüştü. İki genel başkan yardımcısı, bir il başkanı, dört ilçe başkanı, yöneticileri, üyeleri ve eski başkanları ile CHP’li gençler, gençlerin düğününe damga vurdu.

Nikah ve düğün Gebze’de kına Pendik’te

Aslen Erzurum eşrafından Fikriye – Hasan Yıldırım çiftinin güzel kızları Gamze ile aslen Amasya eşrafındanÜmmühan – Muhterem Kartal çiftinin yakışıklı oğulları Deniz’in nikahları 02 Ağustos’ta kıyılmıştı. Kınaları 05 Ekim Cuma günü akşamı Pendik’in Esenyalı Mahallesi’ndeki Erdem Düğün Salonu’nda yakıldı. Düğünleri kınadan hemen bir gün sonra Gebze’deki Demirtaş Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Dünürlerden dört dörtlük ev sahipliği

Muhasebecilik yapan gelin hanım ile ARGE’cilik yapan damat beyin birbirlerine dünür olan anne ve babaları çocuklarının mürüvvetini gördükleri mutlu günlerinde dört dörtlük bir ev sahipliği yaptı.

Çiler Boylu’dan dört dörtlük sunum

Programın sunuculuğunu CHP’nin sevilen isimlerinden Çiler Boylu yaptı. Boylu arı dili, akıcı Türkçe’si ile tam puan aldı. Boylukonukları anons ederken mevcut koşullardan ötürü protokol sıralaması yapamayacağını belirtip özrünü önden dileme nezaketi gösterdi.

Sanatçılardan dört dörtlük resital

Programda konuklar ilk sazıyla sahne alan Turgay Akkaş’ın şarkı ve türküleriyle coştu. Akkaş’a piyanosu ile Hakan Karabudak eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde camialarının duayenlerinden Vedat Özen ve sevilen sanatçılardan Perihan Acar da konuklara birbirinden güzel şarkı ve türküler seslendirdi.

Genç çifti mutlu günlerinde CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan ile İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazel, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk;Emek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik, Gebze Belediye eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Baştuğ ve Gökhan Orhan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut,Gebze Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Erdem Sünbül’ün de aralarında bulunduğu eskisi yenisiyle CHP’li başkan, yönetici ve üyeler yalnız bırakmadı.

Ayrıca Eğitim-Sen Gebze, Gebze Kent Politikaları Derneği,ADD Gebze, Sosyalist Dayanışma Platformu, Gebze KAI (Kars Ardahan Iğdır), Çayırova Pir Sultan Abdal’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sivil toplum örgütünün başkan, yönetici ve üyeleri düğünde yer aldı.

Kocaeli Zirve; Gamze – Deniz Kartal çiftini tebrik eder. Ömür boyu mutluluklar diler.

Bakmadan Geçme