DYG Yapı'nın sahibinden skandal paylaşım!

Gölcük'te müteahhit yapan DYG Yapı'nın sahibi Ozan Nazım Eser sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem eski çalışanlarını hem de daire sattığı kişileri hem Kocaeli'deki meslektaşlarını hem de Kocaeli halkını aşağılayan ifadeleri ile herkesi hayrete düşürdü.

Gölcük'te müteahhit yapan DYG Yapı’nın sahibi Ozan Nazım Eser'ın, sosyal medya hesabından eski çalışanlardan tutun daire sattığı kişiler, Kocaeli'deki meslektaşlarınının yanı sıra Kocaeli halkını kadar herkes ile ilgili aşağılayan ifadeler kullanması büyük tepki çekti.

DAİRELERİNİ SATAMIYOR HERKESİ AŞAĞILIYOR

Dağın tepesine yaptığı projelere uçuk rakamlar isteyen firma sahibi Ozan Nazım Güven’in bu ifadeleri ''Dairelerini satamadı herkesi aşağılıyor'' şeklinde yorumlandı.

BU KENNTE FAZLA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORMUŞ!

Yaptığı paylaşımda ''Bu kentte fazla olduğunu'' söyleyen müteahhitin bugüne kadar kaç daireyi bitirip teslim ettiği merak ediliyor.

Bundan yaklaşık bir yıl önce piyasaya verdiği çeklere mahkeme kararı ile tedbir koyduran Güven'in bu davranışından ötürü kimsenin güvenmediği iddia edildi.

''GÜVEN VERMEYE ÇALIŞIYOR'' İDDİA EDİLDİ

Ayrıca gerek DYG Yapı'nın resmi internet sitesinden yaptığı paylaşımlarda gerekse şahsi sosyal medya hesaplarından ailesiyle beraber olan paylaşımlara çokça yer vermesi kendisine ve firmasına karşı güvensizliği ortadan kaldırmak için yaptığı bir başka iddialar arasında yer aldı.

İşte Ozan Nazım Güven’in tepki çeken o paylaşımı;

''AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM Kİ HİÇBİR ZAMAN KİMSEYE BAĞIMLI OLMADIM VE ÖYLE DE KALMADIM

HER ZAMAN PAYLAŞIMCI BİR İNSAN OLDUĞUMU VE EMEKÇİNİN YANINDA OLDUĞUMU BELİRTTİM

İNSANLARA GÜVENDİM HEM DE HERKESE

İŞ YAPTIRDIM AVANSLAR HAVADA UÇUŞTU İŞİ YAPMADAN KAÇTILAR ÇAMUR ATTILAR

NANKÖRLÜK GÖRDÜM
DAİRE SATTIM İNSANLARA BİTMİŞ PROJEMDE TAPU VERDİM BEŞ KURUŞ ALMADAN GÜVENDİM PARAYI ÖDERKEN KIRK TAKLA ATTILAR BAHANELER BULDULAR KİMİSİ 10 BİN 15 BİN İÇİN KENDİNE LAF SÖYLETECEK KADAR BASİTLEŞTİLER
!!!EVET İLK PROJEM GREY EFFECT , İKİNCİ PROJEM GRAND CANYON VE ŞU AN Kİ PROJEM OLAN PALM TOWN I VE YANINDA Kİ SON ARSAMDA YAPILACAK PROJEYİ EŞ ZAMANLI BİTİRİP İNSANLARI VERDİĞİM SÖZÜ TUTACAĞIM TABİKİ
FAKAT BUNDAN SONRA ARTIK BU ŞEHİRDE İŞ YAPMAYACAĞIM
ÇÜNKÜ BU ŞEHİRDE HEM İNŞAAT KALİTESİ HEM DE TARZ OLARAK FAZLA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM
ALIŞMIŞSINIZ SIRADAN TUĞLADAN VE OKUL BİNASI GİBİ MİMARİLERE , BACAK BACAK ÜSTÜNE ATACAK ELİNDE SİGARA KONTEYNIRDA SATIŞ YAPACAK MÜTEAHHİTLERE
SİZLER BUNU İSTİYORSANIZ BUYRUN ALIN
İSTEMEYENDE DAİREMİ ALMASIN , BİR GÜN SATILACAK NASIL OLSA KIYMET BİLEN ALSIN SİZ ALMASANIZDA BENİM PROJEM BİTER RAHAT OLUN.''

Bakmadan Geçme