Eldoğan'dan İzmit halkına büyük sürpriz!

İş İnsanı Yalçın Eldoğan tarafından kurulan ve Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında, 20. yaşını kutlayan Elyapı şirketler grubu İzmit halkına özel tarihi bir çekiliş yapmaya hazırlanıyor. 2008 yılında çekilişle bir aileye dayalı döşeli bir ev ve bir araba veren ELDOĞAN, bu kez Ev,Arsa ile birlikte toplam 41 hediye verecek.

İzmit bu çekilişi konuşacak, Ev, arsa, 30 tam altın,mobilya , beyaz eşya ve cep telefonundan oluşan toplam  41 hediye İzmit halkına çekiliş ile dağıtılacak. 

Türkiye Cumhuriyeti 100. yılında, Elyapı şirketler grubu 20. yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. 
Konuyla ilgili açıklama yapan El yapı şirketler grubu başkanı Yalçın ELDOĞAN” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları ve Büyük Türk ulusunun kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutluyoruz. Bundan tam 100 yıl önce "Efendiler, yarın Cumhuriyeti kuruyoruz" diyen bir milletin torunları olduğumuz  için gurur duyuyor Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz”dedi. 

İZMİT BU ÇEKİLİŞİ KONUŞACAK 

ELDOĞAN konuşmasının devamında, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılına ve Şirketimizin  20. yılını geride bırakmamız nedeniyle özel bir çekiliş yapıyoruz. 
Biz bu şehirde büyüdük bu şehire  borcumuz var, bu kapsamda şirketimizin 20. yılına özel içerisinde, ev, arsa, 30 tam altın, beyaz eşya, mobilya ve cep telefonunun olduğu toplam 41 hediyeyi İzmit halkına  çekiliş ile dağıtacağız" dedi. 

2008 yılında bir televizyon kanalında çekiliş ile bir aileyi dayalı döşeli ev bir aileye araba veren Elyapı şirketler grubu bu kez Türkiye’de örneği olmayan bir çekiliş yapacak. 
İzmit ilçesinde ikamet eden 18 yaşını doldurmuş ve üzerine kayıtlı evi olmayan herkesin katılacağı  kura çekimi 10 Mart tarihinde yapılacak.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Ahet Polat 31 Ekim 2023 08:20

Tebrik ediyorum Yapar dediğini kardeşim Hayırlı olsun Başkan olursa Türkiye de tek Başkan olur Başkanlar gelip ondan proje ve destek ister

Bakmadan Geçme