Eldoğan ev ziyaretlerini hızlandırdı

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı Yalçın Eldoğan, ev ziyaretlerine başladı. İlk ev ziyaretinide doğum büyüdüğü Gültepe mahallesine yaptı.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi partiler aday adaylığı takvimini hazırlarken İş insanı Yalçın Eldoğan daha çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli’de oda, dernek, sivil toplum örgütlerinin tamamını gezen Eldoğan şimdide ev ziyaretlerine başladı.  Eldoğan ev ziyaretlerini doğup büyüdüğü Gültepe mahallesinden başlattı.

Yalçın Eldoğan’a ev ziyaretinde Gültepe Mahalle Muhtarı Metin Kılıç’ta eşlik etti.

Gültepe mahalle sakinlerinden Benan Yılmaz’ın evine konuk olam Eldoğanİzmit için yapmayı planladığı projelerden bahsetti.

Eldoğan ayrıca Gültepe’nin kendisi için özel bir yer olduğunu belirterek” Ben izmitin çocuğuyum Gültepe sokaklarında büyüdüm, şehrin sorunlarını biliyorum. Sizlerin vereceği destek ile sorunları çözecek İzmit’i örnek ilçe yapacağız. Gültepemizide İzmitşn en güzel mahallelerinden biri yapacağız. Her mahallede çocuklar için, gençlerimiz için, yaşlılarımız ve ev hanımlarımız için projelerimiz olacak” dedi

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme