• Haberler
  • Siyaset
  • Ellibeş: Çamlıca Kulesi'ni süt kutusuyla ölçmek mi vizyon?

Ellibeş: Çamlıca Kulesi'ni süt kutusuyla ölçmek mi vizyon?

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İstanbul'da ağaç kesip, viyadüklerde çiçek yerine beton anlayışını getiren ve son olarak Çamlıca Kulesi'ni süt kutularıyla ölçmeye çalışan CHP'nin vizyon tartışmasına girmesinin şaşırtıcı olduğunu kaydetti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yılda CHP’nin vizyonunu, hizmet anlayışını bütün Türkiye’ye hatırlattığını belirtti. Göreve gelir gelmez ileri biyolojik arıtma tesisi projesi başta olmak üzere devam eden önemli yatırımları durduran, metro tünellerini betonla kapatmaya çalışan, viyadük ve bağlantı yollarındaki dikey bahçeleri kaldırıp, beton görüntüsünü geri getiren, kağıt bardaklara amblem basmayı, mezarlıklara plastik ibrik koymayı proje diye sunan ve son olarak Çamlıca Kulesi’ni süt kutularıyla ölçmeye çalışan anlayışın vizyon tartışması başlatmasını şaşırtıcı bulduğunu belirten Ellibeş şunları söyledi:

AĞAÇ KATLİAMINI UNUTMADIK
“Türkiye’de gerçek bir dönüşüm ve ilerlemenin 20 yıldır tek adresi olan; modern şehirleşmenin önünü açarak 100 yıllık hizmetleri bu kısacık döneme sığdıran AK Parti’yi vizyonsuzlukla suçlamaya çalışanlar dönüp aynaya bakmalıdır. İstanbul’da ağaç katliamını, betonlaşmayı, yatırımları durdurmayı, kar esaretinde, deprem felaketinde tatil yapmayı vizyon diye halkımızın önüne sunanların geçmişte ülkemize ne kadar zaman kaybettirdiğini, insan hak ve özgürlüklerini kısıtlayan zulüm anlayışıyla milletimizi yıllarca nasıl boş tartışmalarla oyaladığını unutmadık. Kocaeli’de yapılan eserleri boyayıp yeni diye halkımıza sunmak yerine, her anı bu eserlerin üzerine yeni ne koyarım, şehrimize yeni bir hizmeti nasıl kazandırırım diye düşünen anlayışla çalışmalarımız devam ediyor”.

MİLLETİMİZ MUHALEFETİN SAMİMİYETSİZLİĞİNİ GÖRÜYOR
“Kocaeli’nin her köşesinde, parti ayrımı yapmaksızın çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gebze’deki metrodan, İzmit’te hemşehrilerimizin bugün büyük bir keyifle kullandığı, adeta nefes aldığı ve bu şehirde yaşmaktan daha fazla mutluluk hissettiği Yürüyüş Yolu (Cumhuriyet Bulvarı) projesine kadar her yerde AK Parti’nin vizyonunu görmek mümkün. Aynı şekilde İzmit Cedit Mahallesi’nde 500’e yakın konutun kentsel dönüşüm projesi kapsamında 6 aylık süreçte yıkılarak, yeni konut inşası için hazır hale getirilmesinden Derince’de tamamlanmak üzere olan Millet Bahçesi’ne kadar AK Parti’nin mazeretlerin arkasına sığınmadan halkımıza hizmet sevdasını görmek mümkündür. Çok yakında tamamlanacak Kuruçeşme Tramvay Hattı, Yeni Kocaeli Stadı bağlantı ve köprü inşaatıyla şehrimiz gelişmeye devam edecektir. Bu süreçte yaşanan bazı sıkıntılar ve zahmet üzerinden karalama kampanyası yürütenleri milletimizin samimi bulmadığını, gerçekleri çok açık gördüğünü de biliyoruz. Bu nedenle tüm gayretimizle milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

Bakmadan Geçme