En anlamlı günde en neşeli imza...

Öğretmen Büşra Kara ile iş adamı Selami Şerifalioğlu çifti dünya evine 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde girdi. Gecenin sürprizi kemençesi ve eğlendiren hareketli şarkıları ile bilinen ve sevilen sanatçı Cimilli İbo oldu

Merhume Hatice ve Mustafa Kara çiftinin güzel kızları öğretmen Büşra Kara; Nazmiye ve Ali Osman Şerifalioğlu çiftinin yakışıklı oğulları Selami Şerifalioğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde dünya evine girdi.

Büşra Kara mesleğini halen Özel Gebze Koleji’nde İngilizce öğretmeni olarak sürdürüyor. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu’nun da kardeşi olan Selami Şerifalioğlu aile şirketi olan Şerifalioğlu İnşaat’ın yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. AKP Gebze Gençlik Kolları’nın son kongresi öncesi başkan aday adayları arasında da yer edinmişti.

Çiftin düğünleri siyaset, sanayi, ticaret, eğitim ve spor camiasını bir araya getirirken çok renkli geçti. Gecenin sürprizi kemençesi ve eğlendiren hareketli şarkıları ile bilinen ve sevilen sanatçı Cimilli İbo oldu

8 şahitle dünya evine

Her ikisi de İstanbul doğumlu aslen Giresun’un Tirebolu İlçesi Karademir Köyü’nden gelin hanım ile Gebze’nin Duraklı Köyü eşrafından damat beyin şahitleri arasında Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Kent Konseyi Kurucu Başkanı Vehbi Hocaoğlu, AKP Gebze İlçe eski Başkanı Hasan Soba, KONSİAD Doğu Marmara Şube Başkanı Muzaffer Koşan ve HanifeCeylan da yer aldı. Çiftin nikahı Gebze Belediyesi Evlendirme Dairesi Müdürü Halit Demir tarafından kıyılırken evlilik cüzdanı GTO Başkanı Nail Çiler tarafından gelin hanıma takdim edildi.

Dünürlerden dört dörtlük ev sahipliği

Birbirlerine dünür olan Kara ve Şerifalioğlu ailelerinin dört dörtlük ev sahipliği yaptığı Kardelen Düğün Davet Balo Salonları Gold Salon’daki düğünde çifti ve ailelerini mutlu günlerinde şahitlerin yanı sıra

Üç partiden başkan

yönetici ve aday adayları

AKP İl Teşkilatı Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Arif Aküzüm; Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile Emrullah Bilgin ve Akif Katı’nın da aralarında bulunduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yöneticileri, belediye başkan aday adayları Mehmet Külte (Gebze) ve Çetin Solhan (Darıca), Dilovası İlçe eski Başkanı İlhan Yıldırım, Gebze Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Göncü ve eski başkanı Ertan Kara; İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, CHP İl eski Başkan Yardımcısı ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Şahin Yılmazel;

GTO tüm organlarıyla düğünde

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Doğan Uzel; Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmazel ve eşi Lale Yılmazel ile aralarında Abdurrahman Aslantaş ve Adem Yıldırım’ın da bulunduğu oda  yöneticileri, aralarında Vildan Aydın, düğüne eşi Melahat Özdemir ile katılan Fikret Özdemir ve Ahmet Hakan Hocaoğlu’nun da olduğu meclis üyeleri ile Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin;  

Renkli konuklar

Gebzespor eski Başkanı Yusuf Öztürk, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, Mermerciler Sitesi Kooperetifi 2’nci Başkanı Haluk Sekban, Gebze Sakaryalılar Derneği Başkanı Sabri Emecan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda konuk düğünün davetlileri arasında yer aldı.

Düğünün sürprizi Cimilli İbo

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünün sürprizi ise Cimilli İbo oldu. Asıl ismi İbrahim Özer olan Rize’nin İkizdere İlçesi’ne bağlı Cimil Köyü eşrafından olan sevilen sanatçı kemençesi ve eğlendiren hareketli şarkıları ile bu sefer Büşra – Selami Şerifalioğlu çiftinin düğününe katılanlarla bir araya geldi. Gün içinde Gebze’de çok sayıda ziyarette bulunup düğün öncesi AKP Gebze İlçe yöneticisi Emrullah Bilgin’e ait Sultan Sofrası’na konuk olan sevilen sanatçı Kardelen Düğün Salonları’ndaki sahnesi öncesi de salonun kurucu şirketi Kirveler Kardelen Müzik Organizasyon Turizm ve İnşaat Limited Şirketi’nin ortaklarından Erdal Boyoğlu ve Tolga Topal tarafından ağırlandı. Gebze’de yoğun bir gün geçiren Cimilli İbo’ya gün boyunca Bilgin’in yanı sıra Hasan Soba ve Ahmet Hakan Hocaoğlu da eşlik etti.

Vali Aksoy’dan tebrik telgrafı

Çifti Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy telgraf mesajıyla kutlarken Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Kocaeli Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, MAGİAD ve Sedat Peker de çelenk gönderen kurum ve kişiler arasında yer aldı.  

Kocaeli Zirve; Büşra – Selami Şerifalioğlu çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar diler.

,

Bakmadan Geçme