Engin Koyun'dan önemli açıklamalar...

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir arada gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Kocaelispor’a devredilen Lunasan Cafe’de düzenlenen toplantıda Başkan Koyun, yeni yapılacak olan tesisten kongre sürecine, takımın penaltıcısından Mehmet Yılmaz’ın yaptığı agresif tavırlara kadar her konuyu basınla paylaştı. 
Başkan Koyun’un yanısıra toplantıda Dursun Özdemir, Ekrem Can, Tuncay Özdemir, Recep Durul, Abidin Akyol, Ömür Öztürk ve Yaşar Arslan da toplantıda hazır bulundular. 

DERİNCESPOR ARTIK PİLOT TAKIMIMIZ
Koyun, ‘Öncelikle davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Toplantı yaptığımız bu tesis özel mülktü ve sağ olsun Tahir başkanımız burayı Kocaelispor’a verdi. Burada tadilat yapılacak ve kulüp binası, store, müze, sosyal tesis ve cafe gibi hizmetleri verecek bir yer haline gelecek. Sıcak bir haber vereyim dün akşam gelişti. Bir süredir gündemde olan Belediye Derincespor artık pilot takımımız oldu. Ne ihtiyaçları varsa Kocaelispor olarak yanlarındayız. Geçen sezon 16 tane genç futbolcuyu profesyonel yaptık. Birçoğu bizimle beraber çoğu da başka takımlarda oynuyor. 

BİLET KRİZİNDE SUÇU ÜZERİMİZE ALDIK
Bizim sizlerden özel talebimiz var. 2 yıldır bu yönetim takımın başında önce bir üst lige çıktık geçen sezonda küme düştük. Bu sezon ise şampiyonluğu yakalamak istiyoruz ama sizler bizlere daha fazla destek vermeniz lazım zaten veriyorsunuz. Geçen hafta yaşanan bilet krizi bizden kaynaklanmasa da biz suçu üstümüze aldık ve gerekeni yaptık özür diledik. 

NEDEN KONGRE YAPILMADI?
Bakın geçen hafta taraftarlarımız Zonguldak’ta çok güzel destekledi takımı rakip takım taraftarlarına da teşekkür ediyoruz. Futbol böyle güzel herkes samimi olsun bizim her kesime ihtiyacımız var. Sezon bittikten sonra neden kongre yapılmadı diye herkes sorguladı haklılar ama biz enkaz bırakmamak adına kulübü kaosa sürüklememek için karar aldık. Çok tepki çektik, istenmeyen olaylar yaşadık. Yabancı futbolcuları sorunsuz gönderdik hiçbir futbolcumuzla FIFA'lık olmadık. Biliyorsunuz 10-12 yıl öncesinden Sırp futbolculardan başımız ağrımıştı. Kendi dönemimizde ne futbolcu ne de personele borcumuz yok. 

MEHMET YAŞAR ARKADAŞIMIZ BİZDEN AFFINI İSTEDİ
Bu arada 19 Kasım’da yapılması beklenen ilk kongre tarihinde genel kurulu yapmak istiyoruz bu konuda oy hakkı olan üyelerimizi arayıp ilk tarihte yapalım diyeceğiz. Çünkü geçen her zaman kaybımız olacak. 719 üyemiz oy kullanma hakkına sahip. Kongre Merkezinde yapacağız genel kurulu. Tabi ki aday varsa çıksın güzel bir kongre yapılsın. Mevcut yönetimden Mehmet Yaşar arkadaşımız bizden affını istedi yeni yönetimde olmayacağını belirtti. 

TAHİR BAŞKAN’A NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR
Daha önce de gündeme gelen çok konuşulan tesis konusunda karar verildi. Büyükşehir’in desteğiyle Körfez Sevindikli mevkiinde Türkiye’nin belki de en güzel en modern çok amaçlı tesisi yapılacak. Bu konuda Tahir Başkana ne kadar teşekkür etsek azdır geleceğe yatırım yapmak adına yıllarca kullanılacak bir eser bırakmak harika bir olay. Kocaelispor’un geleceği bu tesisler olacak alt yapıdan üst yapıya başka takımlara da hizmet verecek gelir getirecek bir tesis. 

BU TAKIMIN İLK PENALTICISI TAYFUN 
Son günlerde konuşulan diğer bir konu takımın penaltıcı konusu. Bu takımın ilk penaltıcısı Tayfun, sonra Okan ve Beykan. Maç içerisinde yaşanan bazı değişiklikler teknik heyetin kararı. 

ÖZÜR DİLEDİ AMA PARA CEZASI VERECEĞİZ

Zonguldakspor maçında Mehmet’in yaptığı hareketler yakışmadı kendisi de bunun bilincinde ama oldu bir kere ben çok kızdım. Kendisi dün takımdaki arkadaşlarından hocasından ve benden de özür diledi ama para cezası vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

(Haber: Zafer Onar)
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
İzmitli 02 Kasım 2022 16:16

Baştan sona masallar. Şampiyonlar ligine gideceğimizi bilsem dani sana oy yok. Dalga geçtin tüm kentle,adam yerine koymadın, taraftarı böldün

Bakmadan Geçme