Erkan Uygun'da tören alanını terk etti

15 Temmuz tüm ülkede ve Körfez'de de çeşitli etkinliklerle anıldı. İzmit'te yapılan törenler sırasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilmesi esnasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet alanı terk ederken, aynı uygulamayı Körfez'de de CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun yaptı.

Körfez Belediyesi Kültür Merkez önünde 15 Temmuz meydanında yapılan etkinlikler sırasında, Cumhurbaşkanı’nın konuşması sırasında tepki gösteren Erkan Uygun, alanı terk ederek protestoda bulundu.

Erkan Uygun daha sonra da sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla tepkisini açıklayarak, “Körfez kültür merkezindeki 15 Temmuz programına milli birlik icin katılım sağladım devam eden programın bir anda kesilip cumhur başkanının canlı yayınında genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğluna söylediği sözlerden dolayı terk ettim programı genel başkanımıza söylenen bu sözlerden kendi aralarında gülüşmelerle karşılayan bazı protokol temsilcilerini milli birlik düşüncesinde olan yüce Türk halkına havale ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme