Ertuğrul Sağlam da isyan etti!

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oynadıkları Bandırmaspor maçının ardından Kocaelispor, aleyhine yapılan hakem hatalarına dikkat çekerek ''Hayatımda bu kadar net bir hakem serzenişinde bulunmamıştım ama bugünkü kırmızı kart bizi çileden çıkarttı. Kırmızı kartın incelenip gereğinin yapılmasını istiyorum' dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 3-0 galip geldikleri Bandırmaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

''TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Mağlup oldukları maçlarda bile oyuncularına çok güvendiğini ifade eden Sağlam, hakem hatalarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: "Oyuncularım üzerlerine düşen görevi yerine getirdiler. Bugün başından sonuna kadar çok güzel bir maç oynadılar. Zor hava şartlarında net skorla maçı kazanmak bizim adımıza güzel. Bu skor geleceğimiz adına da bizim için olumlu. Bütün oyuncu kardeşlerimizi tebrik ediyorum, Kocaeli'den ve çevre illerden bizi desteklemek için stada gelen bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. 

''TÜRK FUTBOLU ADINA ÇİRKİNLİKLER YAŞANDI''

Taraftarlar arasında her ne kadar çekişme olsa da bugün Türk futbolu adına güzel anların yaşandığını söyleyebilirim fakat kötü anlar ve çirkinlikler de yaşandı. Hakemin maç başından sonuna kadar aleyhimize vermiş olduğu kararlar, kartlardaki tutarsızlığı, kırmızı karttaki saçma sapan kararını esefle kınıyorum.

''SKANDAL BİR KIRMIZI KART''

Skandal bir kırmızı kart kararı verilmiştir ve VAR'ın da buna müdahale etmemesi bu skandalı daha da katlamıştır. Ben bu pozisyonun iyice incelenip kırmızı kartın iptal edilmesini yöneticilerimize de söyledim. Böyle saçma bir kırmızı kart ben son dönemde futbolda hiç görmedim. Kırmızı kart yememize rağmen gol yememek bizim için güzel. Bugün ve geçtiğimiz maçlarda da aleyhimize çok kararlar verildi. Bunun son bulmasını istiyorum. Biz sahada rakiplerle yeteri kadar mücadele ediyoruz, bu işi daha fazla lütfen zorlaştırmasın.

''KIRMIZI KART İNCELENİP GEREĞİ YAPILSIN''

Biz emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz, Allah'ın izniyle yolun sonunda Kocaelispor'u sevenlerin 14 yıllık hayalini de inşallah sonlandıracağız. Hayatımda bu kadar net bir hakem serzenişinde bulunmamıştım ama bugünkü kırmızı kart bizi çileden çıkarttı. Kırmızı kartın incelenip gereğinin yapılmasını istiyorum."

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme