• Haberler
  • Asayiş
  • Faruk Bostan ve Abdullah Kaya'ya savcılıktan tokat gibi cevap!

Faruk Bostan ve Abdullah Kaya'ya savcılıktan tokat gibi cevap!

Kurdukları haber sitesi ile yalan, iftira haberleriyle kentin korkulu rüyası halina gelen Faruk Bostan ve Abdullah Kaya'nın gerçek yüzlerini ortaya çıkaran Gazeteci Tahsin Keskin'i Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na defalarca şikayet eden Faruk Bostan ve Abdullah Kaya'ya savcılıktan tokat gibi cevap geldi.

Kurdukları çakma haber sitesi ile kentin valisinden iş insanlarına, belediye başkanlarından gazetecilere kadar hukuksuzluklarına izin vermeyen ve bunları ifşa eden herkese yalan, iftira ile kentte korku imparatorluğu yaratan, bütün bu haberler için defalarca hapis cezası alan Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’ya Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan tokat gibi cevap geldi.

GERÇEK YÜZLERİNİ AÇIK AÇIK YAZDI

Suçsuz insanlara suç isnat ederek, yalan, uydurma, iftira haberleri ile çakma haber sitelerinde haber yapan Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’nın gerçek yüzlerini ortaya çıkaran ve sırf bu yüzden düşmanlık ettikleri Kocaeli Zirve Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tahsin Keskin’i yaptığı haber ve yazdığı köşe yazıları için defalarca mahkemeye veren Faruk Bostan, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Genel Soruşturma Bürosu’nun 2022/8913 numaralı soruşturma sonucunda ek kovuşturmaya gerek olmadığı kararı ile yine hüsrana uğradı.

KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA KARAR VERDİ

Daha önce Üzeyir Kaya ve Abdullah Kaya’nın Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na bulundukları suç duyurularında ‘’Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar’’ın aynısı Faruk Bostan’ın müşteki olduğu dosyada bir kez daha tekrarlandı.

Üzeyir Kaya’nın Tahsin Keskin ile konuşmalarını gizli olarak kayda alan Abdullah Kaya ve Üzeyir Kaya’nın bu konuşmaları Cumhuriyet Başsavcılığı’na ilettikleri ancak suç unsuru rastlanmayan bu konuşmaların ardından savcılık ‘’Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar’’ verdi.

UZUN SÜRE HAPİSTE KALABİLİR

Şu anda Kastamonu Araç Açık Cezaevi’nde hapis cezasını çeken  Faruk Bostan’ın yaptığı diğer haberlerden dolayı aldığı hapis cezalarının yargıtaydan onanması durumunda uzun süre hapiste kalacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme