Fatih'te Gönül'e coşkulu karşılama

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirilen halk buluşmasında vatandaşlar ile bir araya geldi

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında coşkuyla karşılandı. Meşaleler eşliğinde alana giriş yapan başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyeleri eşlik etti. Gültepe ve Zabıtan Mahalleleri’nden de çok sayıda vatandaşın katıldığı programda konuşmasını yapan başkan adayı Gönül, “Her gittiğim mahallede dediler ki, “Ne yapın ne edin bu seçimleri alın” dediler. Bizim üzerimize böyle bir yük ve böyle bir sorumluluk verdiler. Bizler bunu makam için değil vatandaşımız istediği için ekip halinde İzmit’i kazandıracağız” dedi.

EMANETİNİZİ SİBEL ABLAMIZ ALACAKTIR
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Buradan yayılacak enerjiden, coşkudan ve sizlerin desteklerinden görüyoruz ki, 31 Mart gecesi Sibel Gönül başkanımız İzmit Belediye Başkanı olacaktır. Bizler Fatih’e inanıyoruz. 31 Mart akşamı çok güzel neticeleri İzmit’e bırakacaksınız” diye konuştu. Güney’in ardından konuşmasını yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “İnşallah 31 Mart akşamı hepinizin desteği ve duaları ile emanetinizi Sibel Gönül ablamız alacaktır. AK Parti ve MHP’nin bir araya geldiği ittifak ile hizmetler inşallah daha fazla devam edecektir. Komşularınızla, akrabalarınızla birlikte ben sizlerin Sibel ablamızı destekleyeceğinizden eminim” şeklinde konuştu.

MAKAM İÇİN DEĞİL VATANDAŞIMIZ İSTEDİĞİ İÇİN
“Bu akşam hava soğuk ama Fatih, Zabıtan ve Gültepe’nin sıcaklığı içimizi ısıttı. Bu akşam hepiniz bir başka güzelsiniz” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı, “Mahalli idari seçimlerimizin vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler milletimizin karalarına her zaman güvendik, rotamızı her zaman milletimizin yolu yaptık. Görevimizin sayın cumhurbaşkanımız tarafından tevdi edilmesiyle birlikte sıkmadık el, çalmadık kapı kalmayıncaya kadar çalışıyoruz. Her gittiğim mahallede dediler ki, “Ne yapın ne edin bu seçimleri alın” dediler. Bizim üzerimize böyle bir yük ve böyle bir sorumluluk verdiler. Bizler bunu makam için değil vatandaşımız istediği için ekip halinde İzmit’i kazandıracağız” şeklinde konuştu.

ÜRETEN BELEDİYE OLACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Mahalleleri sizlerle birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Sizler mahallelerininiz sakini değil sahibi olacaksınız. Üreten belediyecilik olacağız ve hizmetleri artırarak devam ettireceğiz. Burada neye ihtiyaç var hepsini biliyorum. Sizler bir şehri ve insanını severseniz neye ihtiyacı olduğunu ne beklediğini anlarsınız. Çünkü biz İzmit’e gönülden bağlıyız. Bir şeyi severseniz mutlaka kazanırsınız. Bu iş bilgi, tecrübe ve emek ister. Bunlarda AK kadrolarda mevcuttur. Bir ana yüreği bir kadın farkı ve mimar bakış açısı ile neler yapacağımızı hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme