Fatma Başkan'ın en büyük seçim yatırımı

İzmit Belediyesi dar gelirli vatandaşların, uygun fiyatlı yemeğe ulaşacağı İzmit Kent Lokantası'nı hizmete açtı. 3 çeşit yemeğin 40 TL olduğu Kent Lokantası İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan'ın ilk ve tek seçim yatırımı olarak değerlendirildi.


İzmit Belediyesi; dar gelirli vatandaşların, uygun fiyatlı yemeğe ulaşacağı İzmit Kent Lokantası’nı hizmete açtı. 3 çeşit yemeğin 40 TL olduğu Kent Lokantası İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan'ın ilk ve tek seçim yatırımı olarak değerlendirildi.

3 ÇEŞİT YEMEK 40 TL

Dar gelirli vatandaşların, emeklilerin ve öğrencilerin uygun fiyatlı yemeğe ulaşabilmeleri amacıyla Gülümse Kafe Fevziye’yi İBB’nin başarılı projesi Kent Lokantası modeline dönüştüren İzmit Belediyesi, Kent Lokantası’nda 3 çeşit yemeği 40 TL’ye satışa sunuyor. 

PAZAR GÜNLERİ KAPALI

İlk günden vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İzmit Kent Lokantası her gün saat 12.30 itibariyle açılacak. Haftanın 6 günü hizmet verecek olan Kent Lokantasında günde bin 300 kişilik yemek çıkacak. Kent Lokantası Pazar günleri kapalı olacak.  

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme