Ferhat Göçer: Sınırdayım, borderline durumum olabilir
Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'den üzen haber geldi. Konuk olduğu programda psikolojik durumuyla ilgili konuşan Göçer, 'Sınırdayım, borderline (Kişilik bozukluğu) durumum olabilir' dedi.
Dillere pelesenk olan şarkılara imza atan Ferhat Göçer, Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' adlı programına konuk oldu.
Psikolojik durumu hakkında konuşan Göçer, "Sınırdayım, borderline (kişilik bozukluğu) durumum olabilir” dedi. "Geçmişe saplantılı bir adamım, en büyük sıkıntım budur" diyen Göçer, "Meşguliyet beni ancak bu durumdan kurtarıyor. Yoksa durduğum yerde, o bataklığın içinde kayboluyorum" ifadelerini kullandı.
SEBEBİNİ AÇIKLADI
Henüz bir yaşına bile gelmeden hayatını kaybeden kardeşi Serhat hakkında da konuşan Göçer, "Serhat için hekimliği bırakmamış olabilirim" dedi.
ÖZEL HAYATINI ANLATTI
Aşka dair yaptığı yorumlarla da ezber bozan Göçer, “Aşk hastalıklı bir kavram, patolojik bir durum” dedi. Hayat arkadaşı Ömür ile 18 yıldır süren ilişkisini “Hiçbir ortak yönümüz yok ama 18 yıldır birlikteyiz. Demek ki bizi bir arada tutan başka bir şey var” sözleriyle anlattı.
“HİÇ DÜŞÜNMEDEN CANIMI VERİRİM”
İlişkileri, evlilikleri ve babalık üzerine de kendini eleştiren sanatçı, “Tam bir felakettim, özel hayat konusunda bütün suçu üzerime alıyorum” dedi. Oğluna duyduğu bağlılığı ise “Hiç düşünmeden canımı veririm” sözleriyle ifade etti.