• Haberler
  • Spor
  • Fırat Gül'le Kastamonuspor'un yüzü güldü

Fırat Gül'le Kastamonuspor'un yüzü güldü

Kocaelispor eski Teknik Direktörü Fırat Gül, GMG Kastamonuspor'la sözleşme imzaladıktan sonra çıktı iki maçı da kazanarak takımı 6 puan topladı. GMG Kastamonuspor, aldığı bu galibiyetlerle liderle puan farkını 1'e indirdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci devre üst üste alınan mağlubiyet ve beraberliklerin ardından Teknik Direktörü  Levent Eriş ile yollarını ayıran ve Kocaelispor eski Teknik Direktörü Fırat Gül'ü, takımın başına getiren GMG Kastamonuspor'da yüzler gülüyor.

FIRAT GÜL, 2'DE 2 YAPTI

Ligin 23. haftasında karşılaştığı Somaspor beraberliği sonrasında liderin 4 puan gerisine düşen GMG Kastamonuspor, teknik direktörlük görevine Fırat Gül'ü getirdikten sonra ilk maçında sahasında Menemen Futbol Kulübü'nü 1-0, ikinci maçında deplasmanda oynadığı maçta Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek liderle puan farkını 1'e indirdi.

UZATMA DAKİKALARINDA GELEN GALİBİYET

Denizli'de oynanan maçta 52. dakikasında Abdulaziz Solmaz ile öne geçen konuk ekip durumu 1-0 yaptı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Denizlispor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gökhan Süzen’in serbest vuruşu önce doksan direğine çarptı. Ardından GMG Kastamonuspor kalecisi Abdullah Yiğit’e çarparak ağlarla buluştu.  Denizlispor 1-1 eşitliği sağladı.

Karşılaşmaya 6 dakika uzatma verildi. GMG Kastamonuspor 90+3 dakikada geliştirdiği atak sonrasında Muhammet Arslantaş’la golü buldu ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetle Fırat Gül, takımın başında çıktığı son iki maçı da kazanarak liderle puan farkını 1'e indirdi.

GELECEK HAFTA SARIYER'İ KONUK EDECEKLER

Lider Amed Spor Faaliyeri'nin 1 puan gerisinde bulunan ve 2. sıradaki Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile aynı puana sahip ancak averajla 3. sırada bulunan GMG Kastamonuspor, gelecek hafta evinde kümede kalma mücadelesi veren Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme