Gazeteci Tanzer Ünal'a icra şoku!

İzmit, son günlerde gerçekleşen Gazeteci Tanzer Ünal'a icra şokunu konuşuyor.

Kocaeli Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Tanzer Ünal’ın üzerine kayıtlı olan, oğlu Erkan Ünal’ın oturduğu İzmit Kozluk Mahallesi 2’nci Yol üzerindeki apartman dairesi, icra marifeti ile boşaltıldı. Tanzer Ünal’a ait ev üzerindeki icra işlemini, geçmişte  Marmara Güçbirliği Holding isimli  inşaat şirketinde ortaklık yapan tanınmış işadamı Erol Kolaylı’nın gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Gazeteci Tanzer Ünal 1980’li yıllarda sözde bir holding kurmuş, başlayıp bitiremediği inşaatlarla çok kişinin canını yakıp, borçlanmıştı. En çok alacaklı olan kişilerden biri de Erol Kolaylı’ydı. İzmit’te herkesin namuslu, dürüst kişiliği ile tanıdığı Erol Kolaylı defalarca alacağını talep etti. Ancak iddiaya göre Tanzer Ünal bu talepleri umursamadı ve  Kolaylı’yı hep oyaladı. Sonunda icra işlemi başlatıldı. Evdeki eşyalara el konulmasının yanısıra, mahkeme kararıyla Tanzer Ünal’a ait konutun tapu kaydı da Erol Kolaylı’ya geçti. 

Tanzer Ünal ise yıllardır Kartepe ilçesi Balaban köyünde villada yaşıyor. Bu nedenle icra işlemleri fiilen oğlu Erkan Ünal ve ailesini etkiliyor. 
Alacakları tahsil etmek isteyen Erol Kolaylı’nın mahkeme kararıyla üzerine geçen Kozluk Mahallesi’ndeki konutu da satışa çıkartması bekleniyor.

(Haber: Tahsin KESKİN)
 

Yorumlar 3
Umut Var 15 Temmuz 2022 19:21

“Onlar Ki Verir Lâf İle Dünyaya Nizâmât Bin Türlü Teseyyüp Bulunur Hânelerinde” Dünyaya laf ile nizam veren hesap soran, 'kayıp aranıyor' diyenler hanelerinde binlrce günah taşıyormuş.

ACILI ŞALGAM 26 Mayıs 2022 20:11

Gelelim MAYDANOZ' un faydalarına

TK1974 25 Mayıs 2022 22:15

Maydanoz sever degil mi bu topik?

Bakmadan Geçme