Gölkay Park'ın ihalesi 22 Nisan'da
İzmit Sepetçi Göleti kenarında bulunan ve uzun süre bakımsız kalan Gölkay Park ile ilgili sonunda adım atan İzmit Belediyesi, yeni tesisle ilgili ihale tarihini açıkladı.
İzmit Belediyesi, Gölkay Park alanına yapılacak, tanıtımını bir süre önce yaptığı yeni tesisle ilgili ihale tarihini açıkladı. Buna göre Gölkay Park’ın yeni projesinin yapımıyla ilgili ihale 22 Nisan Cuma günü saat 10.00’da İzmit Belediyesi toplantı Salonu’nda yapılacak.
KAPALI VE AÇIK ALANLAR
İzmit Belediyesi, Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı yapım işi için ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında; Yaklaşık 4000 m²’lik alan üzerine alt katı 400m2 kapalı alan, üst katı 320m2 kapalı alan ve teraslar dahil toplam 1186m2 inşaat alanına sahip çelik konstrüksiyon bina ile 3415 m2 alanda sert zemin ve yeşil alan yapılacak. İhaleyi alan firmayı işi yer tesliminin ardından 180 takvim günü içerisinde tamamlaması gerekiyor.
Bakmadan Geçme





