Gözler TFF'de! Son karar bekleniyor
Geçtiğimiz hafta alt liglerle ilgili oynatmama kararı alan Türkiye Futbol FEderasyonu(TFF) yarın bir kez daha toplanacak. TFF'nin yarın tescil kararını vermesi ve Kocaelispor'un şampiyonluğunun tescillenmesi bekleniyor.
TFF 30 Haziran Salı günü 2 ve 3.Lig ile Bölgesel Amatör Lig’de kalan maçların oynatılmayacağı kararını verip alt ligleri tescil etmişti. Yapılan açıklamada liglerin tescil formatıyla ilgili kararın kısa süreçte ilan
edileceği belirtilmişti. Tescil kararı sonrasında çalışmalarını sürdüren Play-Off hattındaki takımlar meraklı bekleyiş içinde. TFF’nin yarın saat 12.00’de toplanıp tescil kararıyla ilgili son kararı vererek akşama doğru
açıklama yapması bekleniyor.
2 ve 3.Lig ile BAL’da grup birincilerinin üst lige alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2.Lig’de Samsunspor ve Bandırmaspor, 3.Lig’de Serik Belediye, Kocaelispor ve Karacabey üst lige alınacak. 2 ve 3. Lig’de üst lige çıkacak takımlar için üç seçenek üzerinde duruluyor. Birincisi PlayOff oynatmadan ikincileri üst lige davet etmek, ikincisi 2 ile 5’nciler arasında Play-Off oynatmak, üçüncüsü ise ilk 2’leri üst lige alıp, 3 ile 6’ncıları arasında Play-Off oynatmak. Burada TFF’nin ilk ikileri bir üst lige alma ihtimali çok yüksek olarak belirtiliyor.
Bakmadan Geçme





