• Haberler
  • Spor
  • Güney'den, Kocaelisporlu eski kaptana ziyaret

Güney'den, Kocaelisporlu eski kaptana ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Kocaelispor'da bir dönem fedakarlığın sembol isimi haline gelen, eski takım kaptanı Koray Göksu'ya vefa ziyareti gerçekleştirdi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, iftar programlarına devam ediyor. Güney, son olarak Kocaelispor’da bir dönem fedakarlığın sembol ismi haline gelen genç takım kaptanı Koray Göksu ve eşi Gülşen Göksu'nunSaraybahçe Fatih Mahallesi’ndeki evlerine konuk oldu. Göksu ailesiyle iftar yapan Güney, aynı zamanda genç çifti yeni dünyaya gelen ilk bebekleri Gülce için de tebrik etti.

SON 20 YILDA VERİLEN MÜCADELEYİ UNUTMADIK
“Şanlı Kocaelispor’umuzun tarihi birçok başarıyla doludur. Bana göre bunlardan en önemlisi, lise çağındaki genç futbolcularımızın 1966 ruhunu yaşatmak için verdiği mücadeleydi” diyen Güney, Koray’ın o dönem, 2013 yılında babası Müslüm Göksu’yu karaciğerinden parça vererek hayatta tutmaya çalıştığını da hatırlatarak şunları söyledi: “Koray’ın aynı anda hem babasını hem de Kocaelispor’u yaşatma mücadelesini unutmadık. Kocaelispor tarihi buna benzer birçok fedakarlıkla dolu ancak Koray’ın yaptığı örnek gösterilecek bir davranıştı. Koray Kaptanımızı ve özellikle son 20 yılda Kocaelispor’u yaşatmak için yapılan bütün fedakarlıkları unutmadık, unutmayacağız.”

Bakmadan Geçme