Eğitim

Eğitim Haberleri

Kocaeli Üniversitesi’nde devir teslim töreni

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, 8 yıldır yürüttüğü rektörlük görevini Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e teslim etti.

Bulgarca öğrenmek için doğru adres KO-MEK

Slav dillerinin en yaygınından olan Bulgarcayı öğrenmek isteyen kursiyerler KO-MEK Şekerpınar kurs merkezinde açılan kursla eğitimlerini almaya başladı

KOÜ'ye rektör atandı! Resmi Gazete'de...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 9 üniversiteye rektör atadı.

YKS ve LGS adaylarına yardımcı kaynak kitap

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bilgievleri ve Akademi Lise öğrencilerine yardımcı kaynak kitap dağıtımına başladı

O öğretim üyesine 30 gün koruma kararı

 İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde görevli profesörün sözlü tacizine maruz kalan öğretim üyesi Ş.K. hakkında 30 gün koruma kararı verildi.

Üniversitede taşkınlık çıkaran profesöre gözaltı

Kocaeli Üniversitesi’nde çalışan öğretim üyesine sözlü tacizde bulunup, taşkınlık çıkardığı iddia edilen İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görevli profesör gözaltına alındı.

Bilgi Köprüsü'nün 20. yılına özel öğretmenler günü kutlaması!

İzmit’te 2003 yılından bu güne eğitimin markası haline gelen Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları; Özel Öğretim Kursları, KIDS Anaokulu, Montessori Anaokulu ve Gündüz Bakımevi çalışanları için 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde muhteşem bir kutlama yaptı.

ÖSYM sınav takvimi geri çekildi

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından erişime açılan ancak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) aynı güne denk geldiği sınav takvimi geri çekildi.

YKS tarihleri belli oldu

ÖSYM'nin internet sitesinden açıklanan sınav takvimine göre, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumları 17-18 Haziran 2023'te yapılacak.

Öğretmenlik Kariyer Sınav sonuçları açıklandı

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlara Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden ( https://www.meb.gov.tr/ )ulaşılabiliyor.

Kanser tedavisi gören öğretmene yürek ısıtan kutlama

Kocaeli'de bir süredir kanser tedavisi gören öğretmen Hayriye İlhamoğlu'na Öğretmenler Günü'nde öğrencileri sürpriz kutlama yaptı. İlhamoğlu'nun evinin önünde toplanan minikler, öğretmenlerine şarkı söyleyerek moral verdi.

KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 6 Kasım'da yapılan 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim Sonuçları sonuçları açıklandı.

Sınıfta öğretmen ringde boksör

İstanbul Pendik'de matematik öğretmenliği yapan Fatma Hanım Gökçe, hobi olarak başladığı ve derslerden sonra antrenmanlarına gittiği boks ve kick boks sporlarında başarıdan başarıya koşuyor.

Gönül gözü ile öğrencilerini geleceğe hazırlıyor

Doğuştan görme engelli edebiyat öğretmeni Dilek Karaca, tüm engelleri öğrencileriyle birlikte aşıyor. Özverisiyle takdir toplayan Dilek Öğretmen, gönül gözü ile öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.

Yazar Hayati İnanç ‘Ailem Kocaeli'de

Yazar Hayati İnanç, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü’nde Kocaelililerle buluşacak

19 milyon öğrenci bugün ders başı yaptı

Yaklaşık 19 milyon öğrenci, 9 günlük ara tatilin ardından bugün ders başı yaptı.

Nüfus müdürlüğü açık olacak

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı nedeniyle İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü açık olacak

Toplam 865 haber.