Halef – selef Körfez'de

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Mart seçimlerinde yerini teslim etmeye hazırlandığı selefi Tahir Büyükakın Körfez'de çeşitli etkinliklere, ziyaretlere ve okulun spor salonu temel atma törenine katıldılar.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’nin spor salonunun temel atma töreninde siyasiler boy gösterdiler. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir adayı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez belediye ve meclis üyesi aday adayları kalabalık gurup halinde katıldılar.

Temel atma törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, KTO Başkanı Recep Öztürk, STK başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı. Temeli atılan spor salonunda öğrencilerin geleceğin şampiyonları olarak yetişeceğini söyleyen İsmail Baran, okullara yönelik hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.Temel atma törenine katılan Büyükşehir Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın, daha önce de teşkilata ve KTO’ya ziyarette bulundu.

Bakmadan Geçme