Hayırsever iş insanından 30 konut daha!

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan Best Mobilya firmasının sahibi hayırsever iş insanı Zikri Yenigün, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te depremden zarar gören ailelere 30 konut daha tahsis etti.

6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük felaketlere yol açan depremin ardından harekete geçen hayırsever iş insanı Zikri Yenigün, geçtiğimiz haftalarda depremzedelere 15 konut tahsis etmişti.

Büyük felaketten etkilenen ve Kocaeli’ne gelen 30 aileye daha kapılarını açan Yenigün, Kartepe’de bulunan sitesinde 30 konut daha tahsis etti. 

DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ DESTEK
Hayırsever iş insanı Zikri Yenigün’ün 30 depremzede aileye tahsis ettiği konut sitesinde depremzedelere ücretsiz destek vereceğini söyleyen Psikolog Ülkücan Tumay, “Kartepe’de hayırsever bir müteahhidimizin açtığı sitede ilk tırımız eşyaları getirmeye başladı. Hepinizden yardım bekliyoruz. Şuanda herşeye ihtiyacımız var. Ailelerimiz yavaş yavaş gelmeye başladılar. 28 aileyi burada barındırmaya çalışıyoruz. Ben de psikolog olarak buradaki depremzede ailelerimize psikolojik anlamda destek olacağız” dedi. 

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme