'Hedefimiz Sibel Gönül'ü Başkan Yapmak'

Bekirpaşa bölgesinin sevilen Genç ve başarılı iş adamı Nazmi Açıkgöz, AK Parti'nin açıkladığı Meclis Üyesi Aday Listesinde yer bulmayı başardı. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi olarak 18. Sıradan ismi açıklanan Açıkgöz yaptığı açıklamada'İlkelerimizden, hassasiyetlerimizden, bizi biz yapan köklü değerlerden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz 'dedi

AK Parti Kocaeli’de tüm ilçelerde Belediye Meclis üyesi Adayı olan isimleri YSK’ya teslim etti. AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığı başvurusu yaparak süreç içerisinde ciddi bir desteği arkasına alan Nazmi Açıkgöz, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aday listesinde 18. Sıradan Aday gösterildi.

"Coşkumuz Daha Fazlasıyla İçimizde Mevcut"

AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan Açıkgöz, yaptığı açıklamada; ”AK Parti Türkiye siyasetinde yeni, tertemiz, ak bir sayfa açmış ve o ak sayfayı sadece ve sadece hizmetle doldurmuş bir partidir. Aynı zamanda Türkiye’de siyasetin anlamını, siyasetin tarzını, siyasetin pratiğini değiştirmiş, siyasete yeni dinamikler kazandırmış bir partidir. Şu andaki heyecanımız bizi çok daha farklı bir noktaya taşıyacak. Ben buna inanıyorum. Bugün aynı coşkumuz daha fazlasıyla içimizde mevcut. AK Parti bu yola çıkarken nasıl kardeşlikle, birlik ve dayanışma içerisinde yola çıktıysa, bugün aynı şekilde daha da kenetlenmiş, safları daha da sıklaştırmış şekilde yoluna devam edecektir.

"Kazanan İzmit olsun, Türkiye olsun"

Bizim tefrikaya değil, toplu vuracak yüreklere ihtiyacımız var. Bizim birliğe, beraberliğe, safları daha da sıkılaştırmaya ihtiyacımız var. Şahsım adına öncelikle, bu süre zarfı içinde desteklerini esirgemeyen aileme, eş, dost, arkadaşlarıma, teşekkür ediyor, sıralamanın önemi olmadığını belirterek, İzmit’te AK Kadrolar ile hizmetten mahrum olmamak için canla başla çalışacağımı belirtmek istiyorum. İzmit’te öncelikli hedefimiz, Belediye Başkan Adayımız Sibel Gönül hanımefendiyi Belediye Başkanımız yaparak, AK Parti Belediyeciliğini devam ettirmektir.Kazanan İzmit olsun, Türkiye olsun. Bizler takdiri ilahiye inanır nasibimize şükrederiz. Şimdi daha fazla çalışma zamanı, daha fazla mücadele etme zamanı. İlkelerimizden, hassasiyetlerimizden, bizi biz yapan köklü değerlerden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.

Bakmadan Geçme