İşte AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adayları!

AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adayları belli oldu. İşte adaylar...

AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adayları belli oldu.  Mevcut belediye başkanları arasında  Karamürsel, Dilovası, Derince, ve Kandıra belediye başkanları yeniden aday gösterilmezken en çok merak edile ilçe belediye başkan adayları arasında yer alan İzmit Belediyesi'nde Ak Parti'nin başkan adayı Muharrem Tutuş oldu.

AK Parti'nin Kocaeli'deki ilçe belediye başkan adayları şöyle:

İzmit- Muharrem Tutuş

Başiskele- Yasin Özlü

Gebze-  Zinnur Büyükgöz

Gölcük- Ali Yıldırım Sezer

Darıca Muzaffer Bıyık

Karamürsel- Mesut Çetinkaya

Dilovası- Ramazan Ömeroğlu

Çayırova- Bünyamin Çiftçi

Derince- İbrahim Şirin

Körfez- Şener Söğüt

Kandıra- Erol Ölmez

Kartepe- Mustafa Kocaman

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 2
İZMİTLİ 05 Şubat 2024 10:54

KÖRFEZ DE HARCANAN İSİM SAYIN ERYARSOY OLDU YAZIK OLDU. AK PARTIM BUNU YAPMAYAYDIN İYİYDİ YORUMSUZ KÖRFEZ SEÇMENİ OLARAK SANDIĞA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM.

Secim 04 Şubat 2024 12:35

Gruplaşmanın ve adamcılığın tavan yaptığı körfez belediyesi. Müdürlerle başkan yardımcılarının kavga ettiği. Personellerin birimlerinde birbirlerine hakaret ederek vatandaşın önünde kavga ettiği... Vatandaşların zaman zaman isyan edip bağırıp çağırdığı. Gelenin gideni arttığı. Tanıdık arkadaş akrabalara koltuk verme yarışına girildiği. Kimsenin kimseyi dinlemediği. En özelinden bazılarının sınavsız memur yapıldığı.o kadar işsiz genç dururken doğan orakın eşinin özel kalemden memur yapılması kamuoyu ve teşkilatlarda çok tepki çekmiştir. imar ruhsat iskan planlamada birmlerinde bir çok iddianın körfezde konuşulduğu. Emekliliği dolan kendilerine yakın ballı maaş alanların korunduğu.recep şen gibi isimler mesela Bazı siyasilerin yetkililerin kızlarının oğullarının işe alındığı. Yıllardır davaya partiye emek vermiş insanların ötekileştirildiği. 500 tl lik hurda tel yüzünden yol arkaşlarının bir çırpıda silindiği. Bazı yetkilerinin vatandaşların işlerini imzalamayıp başka bir yetkiliye imzalattırıldığı. Birilerine koltuk vermek adına birilerinin istifa edip/istifa ettirilerek koltukların boşalttığı. Bazı yetkililerin belediye şirketlerinin yönetim kurullarına olup oralardan huzur hakkı altında bir kaç maaş aldığı. Sahte iş bitirme iddialarının olduğu. Usulsüz müdürlerin korunduğu. Bu liste uzarrrrrr giderrrrr. Daha bir çok olumsuzlukların olduğu. Körfezde hele bir sandık gelsin yıllardır bütün eksikleri ve olumsuzluklara rağmen Reisin hatırına oy verdiğimiz seçimlerde bu seçim Şener söğütün başında olduğu bu kadroya oy moy yok. Bu seçim ak parti açısından çok zor geçecek çok zor demedi demeyin.

Bakmadan Geçme