İYİ Parti'nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı. Akşener, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayını da Balıkesir Milletvekilli Turhan Çömez olarak duyurdu

NTV Gazetesinden alınan habere göre; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Meclis Genel Kurulu'nda onaylanan İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün katılımına ve evet oyu veren CHP'ye  sert tepki gösterdi.

"NATO’nun genişleme sürecini ülkemizin güvenlik mimarisi bakımından önemli bulsak da Türkiye’nin çıkarları, onuru ve saygınlığı bizim için her şeyden önemliydi." diyen Akşener, "'İktidar ile hizalanmayacağız.' diyenlerin 'AK Parti’yle aynı bildiriye imza atmayız.' diyenlerin iktidarla birlikte aynı vahim yanlışa, şaşırtıcı bir uyum içerisinde el kaldırışlarına şahit olduk.

 

İBB BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Akşener, yerel seçimlere ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı.

 

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: TURHAN ÇÖMEZ

Balıkesir Belediye Başkan adayının da Turhan Çömez olarak açıklayan Akşener, Sincan Belediye Başkan adayı da Fatih Koca olarak duyurdu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme