İzmit Belediyesi'nden ayrılmak zorunda kaldı

CHP İzmit İlçe eski Sekreteri Arda Başaran, İzmit Belediyesi'nden istifa ettiğini açıkladı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

CHP İzmit İlçe eski Sekreteri Arda Başaran, İzmit Belediyesi‘nden istifa ettiğini açıkladı. Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli büyüklerim, değerli arkadaşlarım; İzmit Belediyesi ile olan iş ilişkimi bugün itibariyle kendi isteğimle fiili olarak sonlandırmış bulunuyorum. Yasal ihbar bildirim süresi ile kanuni izin haklarımın mahsuplaştırılması sonrasında süreç resmi olarak da tamamlanmış olacaktır.

HELALLİK İSTEDİ
Göreve başladığım ilk günden bugüne kadar seçim öncesinde söz verdiğim gibi elimden geldiğince, gücüm yettiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım. Bu süreç boyunca bilerek veya bilmeyerek hata yaptığım, kalbini kırdığım, derdine derman olamadığım herkesin affına sığınıyorum. Benden yana bir hak geçmiş ise sonuna kadar helal olsun, umarım sizler de haklarınızı helal edersiniz. Saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMI BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Arda Başaran İzmit Belediyesi‘nde çalıştığı dönemde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu ülke siyasetten, ekonomiden, inşaattan ve spordan TRABZON’u temizlemediği sürece daha çok dibe batmaya mahkûm kalacaktır!” ifadelerini kullanmıştı.

Gelen tepkiler üzerine paylaşımı kaldıran Başaran, Trabzonlulardan özür dileyen bir paylaşım daha yapmıştı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in de tepkisini çeken bu paylaşımdan sonra belediyede tutunamayan Başaran, İzmit Belediyesi‘nden ayrılmak zorunda kaldı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN