İzmit Belediyesinin doğalgazı kesildi

İzmit Belediyesinin borcu nedeniyle Doğalgazı kesildi. Konuyla ilgili İzmit Belediyesinden açıklama geldi

İzmit Belediyesi'nin Belsa Plaza’da kullandığı kısımda doğalgaz kesildi. Belsa Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Coşkun İzmit Belediyesi’nin aidat borcunu ödemediğini ve bu yüzden doğalgazı kestiklerini belirtti. Konuyla ilgili İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde; “Ateşten Gömlek” gibi adeta her taraftan haksız ve kasıtlı engellemelere maruz kalmaya devam ediyoruz.

İzmit Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi adayı Fadime Coşkun, üstündeki siyasi baskının kuklası gibi davranarak, sadece bir aylık aidat borcu bahanesiyle İzmit Belediyemizin doğalgazını kesmiştir. Bu da görüldüğü üzere, apaçık bir siyasi sabotajdır!

Aynı zamanda Belsa Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Coşkun’un iddia ettiği gibi, 750 Bin Lira değerinde iki aylık borcumuz olmadığını açıkça belirtmek isteriz.

Belsa İş Merkezi’nin tüm sorunlarını çözdük. Geçmişte Akp’li belediyelerin yaptığı borçlardan kurtulmalarını sağladık. Tamirat, tadilat ve birçok işlerini ücretsiz yaptık. B bloğu yok pahasına satanlar oradaki güçlerini kullanarak bizi yönetimden uzak tutuyorlar ve sürekli halkla karşı karşıya getirmek için kurnazca oyunlar oynuyorlar. Ancak bu oyunlar karşısında asla susmayacak ve halkımızı kandırmalarına asla izin vermeyeceğiz!

Ödeneceğini bildiği halde; bir aylık borçtan ötürü İzmit Belediyesinin doğalgazını kesen, hem belediye çalışanlarımızı hem de belediyemize gelen İzmitlileri mağdur eden AKP’li Meclis Üyesi adayı Fadime Coşkun’u İzmitlilerin vicdanına havale ediyoruz.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme