İzmit'teki fırtına korkuttu!

İzmit'te gece geç saatlerde çıkan kuvvetli rüzgar ve fırtına vatandaşları korkuturken bazı evlerin çatısı uçtu, İzmit Marina'da ise denizin dalgası sahile kadar ilerledi.

İzmit’te gece geç saatlerde çıkan kuvvetli rüzgar ve fırtına vatandaşları korkuturken İzmit Marina'da, denizin dalgası sahile kadar ilerledi.

İzmit'te başlayan kuvvetli rüzgar ve fırtına korkuya sebep oldu!

Sokağa çıkma yasağı sebebiyle vatandaşların evinde olmasına rağmen kuvvetli rüzgar ve fırtına vatandaşların korkmasına sebep oldu. Bazı evlerin çatısının hasar gördüğü bilgisine ulaşılırken maddi zararın gün aydınlandıktan sonra ortaya çıkması bekleniyor.

Kartepe'de de ağaçların devrildi!

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Kartepe ilçesinde de ağaçların devrilmesine sebep oldu. Kartepe ilçesi Rahmiye ve İstasyon Mahallesi’nde 2 ağaç kırılarak yola devrildi.

İzmit Marina'da, deniz coştu!

Fırtına sebebiyle denizde de etkili oluyor. Fırtınanın etkisiyle İzmit Marina'da, deniz dalgaları sahile kadar ilerledi.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın gece saat 03:00'e kadar devam etmesi bekleniyor.

Kocaeli Valiliği uyarmıştı!

Ayrıca Kocaeli Valiliği dün yaptığı açıklamada kuvvetli rüzgar ve fırtına konusunda dikkatli olunmasını istemişti.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti;

''08.02.2021 Pazartesi günü 03:00’dan 09.02.2021 Salı günü 03:00’a kadar etkili olacağı tahmin edilen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın sebep olması muhtemel; soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.''

Haber: Metin YURT

İzmit'teki fırtına korkuttu!
İzmit'teki fırtına korkuttu!
İzmit'teki fırtına korkuttu!

Bakmadan Geçme