KALİDER'de yeni başkan Sertaç Tugay

1999 yılında kurulan ve kurulduğu yıldan bugüne dek başkanlığını Aygün Aynagöz’ün yaptığı “Kandıra Lisesi Mezunları Derneği” (KALİDER) geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yaptı. Genel kurulda başkanlık için tekrar aday olmayan Aynagöz’ün yerine, seçime tek liste ile giren Tugay Group Ceo’su ve TV Yapımcısı Sertaç Tugay oy birliği ile KALİDER’in yeni başkanı oldu. 

Sertaç Tugay’ın genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, “Aygün başkanıma ve yönetimine geçmiş hizmetlerinden ötürü şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yapılmış 'Geleneksel Kandıra Lisesi Mezunları Pilav Günü” organizasyonunu sosyal etkinlikler açısından çok kıymetli buluyorum. Türkiye ve hatta Dünya’nın farklı noktalarında yaşamlarını sürdüren mezunlarımız bu vesile ile bir araya geliyor, anılarını tazeleyip, hoş vakit geçiriyorlar. Bizlerde bu geleneği devam ettirmek istiyoruz” dedi. 

Görevi teslim eden eski başkan Aynagöz ise; “Mezunlar Derneği ne işe yarayacak demek yerine, bu derneği nasıl daha güzel yerlere taşıyabiliriz diyen genç arkadaşlarımıza moral ve motivasyon sağlamak görevimiz olmalı. Sertaç Tugay ve yeni yönetiminin bu görevi layığı ile yerine getireceğine hiç şüphe yok. Umuyorum ve diliyorum ki, zorunlu akademik eğitim sistemine dönüleceği zaman elbet gelecektir. Kandıra Lisesi Mezunları Derneği de varlığını kuşaktan kuşağa devam ettirip, aidiyetini arttırarak, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de, Atatürk İlke ve İnkılâplarından ayrılmadan, yoluna emin adımlarla devam edip büyüyecektir” dedi.

Sertaç Tugay’ın Listesi;

Yönetim Kurulu Asil
Sertaç TUGAY – Başkan
Recep TÜRKDOĞDU – Başkan Yardımcısı
Emre Safa ALKAN – Sayman
Neslihan PULAT – Üye
Gökhan ÇAKIR - Üye

Yönetim kurulu Yedek
Giray BURAN - Üye
Orçun ÇELİK -Üye
Cem ERTAŞ -Üye
Berkant YAŞAR - Üye
Ayberk SARIÇAY - Üye

Denetim Kurulu Asil
Mesut MEMİŞ - Başkan
Hasan AKALIN - Üye
Levent AÇIKGÖZ - Üye

Denetim Kurulu Yedek
Mehmet Tımaç - Üye
Yalçın Ayyıldız - Üye
Özcan Filiz - Üye
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme