Kaman 'Hiçbir işçi korkmasın'

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, İl binasında basın toplantısı düzenlendi. Kaman '3 dönemdir başkan olan Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'nun kitapçığındaki projeler gibi hayal projeler sunmayacağız. Seçimden sonra da Büyükşehir onlar için hayal' dedi

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, artık haftalık olağan basın toplantıları düzenleyip basının sorularını yanıtlayacağını belirtti. Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, il binasında seçim süreci hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Açıklamada konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, “1 Şubat itibariyle seçim kampanyasına başladık. Biz de vira bismillah dediğimiz yer Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin huzuruna çıktık” dedi.

“HİÇ BİR İŞÇİYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIM”

İktidar 13-0’ın verdiği şımarıklıkla kendine göre algı kullanıyor diyen Kaman, “Büyükşehir belediyesinde yaklaşık 10 bin kişi çalışıyor. Bazı basın kuruluşlarının haberlerde yeni gelenlerin işleri görevden çıkaracağını yazmış. Bu haber bizim açımızdan tamamen yalandır. Biz büyükşehir belediye başkanı seçilirsek, hiçbir işçiyi hiçbir emekçiyi görevinden ayırmayacağım, işten çıkarmayacağım. İşçileri huzursuz etmeye kimsenin hakkı yok. İşçiler boş yere korkmasın” dedi.

“İLK OLARAK ŞÜKÜR NAMAZI KILACAĞIM”

Açıklamasını tamamlayan Kaman, basın mensuplarının sorusu üzerine anket çalışmasına değindi. Kaman, “Anlaşma yaptığımız bir anket firması var. İlk aşamada hangi kriterlere göre bir başkan olması gerektiğine yönelik. İkinci aşamada da oy oranları sorusu ön planda olacak” dedi. CHP’nin ilgisine değinen Kaman, “İlk başta anlaşamama konusunda benim de kuşkularım vardı. Ancak zamanla CHP’li arkadaşlarımızın büyük desteğini gördüm. Sağ olsunlar hiç yalnız bırakmıyorlar” dedi. “Başkan seçildiğiniz takdirde yapacağınız ilk iş nedir?” sorusuna ise, şükür namazı kılmak yanıtını verdi. Son olarak Kaman, “Beni tanıyan herkes dürüst olmamla tanır. Benim arkamda küfe yok, beyaz bir sayfa var” dedi.

Bakmadan Geçme