Karacan son yolcuğuna uğurlandı

Sakarya Arifiye'de dün silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan bugün son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine binlerce kişi katıldı. Fevziye Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Karacan, Bağçeşme mezarlığına defnedildi.

Cenaze Törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, AKP milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Fikri Işık, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Ali Korkmaz, Selman Yıldırım ve çok sayıda işçi katıldı.

İzmitli ve 55 yaşında olan Abdullah Karacan, 17 yıldır genel başkandı. Evli ve 4 kız çocuğu babasıydı. Yeşilova’da oturan, her zaman işçisinin yanında olan Abdullah Karacan, işçilerin iş dışındaki zamanlarında yararlanabilmeleri için İzmit sahilindeki Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri’ni hayata geçirdikten sonra Başiskele’de bir de otel yaptırdı. Otelin işletmesi dünyaca ünlü Tryp By Wyndham oteller zincirine verildi. Karacan, lastik sözleşmelerini daima en iyi koşullarda imzalamasıyla da Türk Sendikacılığının gururu olmuştu.

Bakmadan Geçme